Top service, top prijzen.

Mijn bestelling was binnen drie dagen geleverd. Prijs incl. verzendkosten is veel lager dan bij de andere webshops zonder verzending. Ik weet zeker dat ik vaste klant wordt van Olie Cincurrent.

Snel, compleet en goedkoop

Voor mijn auto's en motor wil ik snel goede olieen tegen een goede prijs. Nou, dat lukt bij de olieconcurent.

Een geoliede levering op tijd😃

Prima service en keuze mogelijkheden.

snel

Ik had bij een ander besteld,1 maand later had ik nog niet binnen.Bij olieconcurrent heel snel thuis.Mooi

Zeer good

Goedkoop, snel. Ik raad.

Mooi assortiment en snelle levering

3 kannen olie besteld tegen scherpe prijs en snel geleverd. Meer heb ik niet nodig!

Prima webshop!!

De olie wat ik hier koop is precies de zelfde als in de garage alleen 50 % goedkoper dus!!!

Prima prijs en snelle levering .

Ze hebben goede prijzen en na bestelling had ik al de volgende dag de bestelling in huis .

snelle levering van kwaliteit

Ruime sortering in olie en aanverwante artikelen voor auto en motor voor een leuke prijs en snel geleverd

Top, makkelijk en goedkoop.

Een aanrader

Snel en duidelijk

Goede snelle afhandeling en gewoon de goedkoopste. Voor iets als olie kopen wil je gewoon snel handelen. De site zorgt hier goed voor.

Uitstekende service

Voor de laagste prijs voor bijna alles moet je hier zijn!! Leer reiniger besteld voor de laagste prijs maar dan ook echt de laagste prijs. Vindt je hrt ergens goedkoper? Stuur hun dan een bericht en je hebt het voor dezelfde prijs. Levering was zeer snel en goed verpakt. Service was perfect.

order paid but not sent

Good prices and once the order is processed, very fast delivery. For me Bpost Cube is the best choice for delivery, so you don't have to ask your neighbor or somebody to stay home.

Goedkoop 👍

Dank voor prijs en volgende dag voor 12.00 in huis

Goede service en snelle levering!

Gebeld met de vraag welke olie ik moest hebben voor mijn auto. Ik werd goed geholpen en had mijn producten de volgende dag al in huis!

Super snel in huis

Goeie spullen en snel geleverd.

amazing produkt

Mijn auto gebruikt best wel wat olie, maar heb het idee dat de motor in topconditie blijft met deze olie

Slecht

Voorraad artikel bestelt op 24 december, nu 31 december is het pakje nog steeds niet verstuurd, en zelfs niet opgehaald door dpd bij de olieconcurrent

Op voorraad kan beter

Als de olie niet op voorraad is kan dat beter meteen op de site staan. Voor de rest zoals altijd toen de olie weer leverbaar was snel geleverd en netjes verpakt.

Snelle levering!

Snelle levering en goede service.

Correct bedrijf levert volgens afspraak.

Artikelen goed verpakt geleverd

Op tijd en de beste prijs.

Snel geleverd en bijna de helft goedkoper dan in de winkel.

Goede klantenservice!

Laatst een keer de verkeerde olie besteld. Een paar uur naar mijn mail had ik al een goede en duidelijke reactie

Snelle levering en goed verpakt

De producten waren snel geleverd en zoals altijd goed en veilig verpakt👍

Voordelig, snel, goed.

Ruime keus, kwaliteitsproducten, weten waar ze over praten.

Kollergang 11

7773NG Hardenberg