Snelle levering, scherpe prijs. Zeer uitgebreid assortiment
Bestelling gedaan woensdag voor 9 uur. Wij hebben vandaag zaterdag en bestelling is nog niet binnen! 99,2% binnen dag, 5w30 C3 castrol dat is niks bijzonder denk ik, dat verzending duurt zo lang. Dat was mijn eerste en laatste keer.
Geachte heer Sobol, Uw bestelling is dezelfde dag nog verzonden. Zie tracking : https://tracking.dpd.de/status/nl_NL/parcel/05127999799173 Helaas overmacht voor ons is het pakket om onduidelijke rede blijven staan op een depot van DPD. Sorry voor het ongemak Met vriendelijke groet, Peter OlieConcurrent
Als je de 25e september bij de Olie Concurrent iets besteld, mag je verwachten dat het in ieder geval de 28e is afgeleverd. Zeker als op de 26e september door Olie Concurrent wordt bevestigd, dat de bestelling is verzonden. Jammer, vandaar de waardering Zeer slecht.
Geachte heer Wolbers, Uw bestelling is dezelfde dag nog verzonden. Zie https://tracking.dpd.de/status/nl_NL/parcel/05127999798341 Deze is niet afgeleverd ivm met schade aan het pakket. Helaas te laat hebben wij deze informatie ontvangen. waardoor wij op 1-10 opnieuw aan u verzonden hebben https://tracking.dpd.de/status/nl_NL/parcel/05127999798689 Het pakket is nu wel in goede orde ontvangen. Helaas gebeuren nu eenmaal dit soort onoverkomelijkheden. U kunt er in ieder geval van uit gaan dat wij dit niet express doen en altijd ons best doen om een bestelling dezelfde dag nog de deur uit te krijgen. In ieder geval sorry voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Peter Olieconcurrent
Netjes verpakt, niet duur en snel geleverd!
motorolie en enkele blikjes additieven besteld.De blikjes waren gedeukt maar wel nog steeds zondermeer bruikbaar.
Gewoon top
Haal hier altijd mijn olie. Keurig bedrijf, goede prijzen. altijd snelle levering. Wanneer er iets fout gaat, dan wordt dit keurig opgelost.
Sharply priced, quick delivery, happy customer!
Heel snelle levering, en goed ingepakt ! Aanrader !
Prima prijs en snelle levering
Product werd snel geleverd en toen ik er een klacht overhad werd er niet moeilijk gedaan en werd het artikel wederom verzonden. Prima service.
Na een aanvankelijk probleem over de levering van een bestelling heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Daarna is de bestelling zeer snel en correct geleverd incl. 2 bussen remmenreiniger gratis. Het snel oplossen van klachten is volgens mij het verschil tussen een goede en slechte webwinkel.
Originele beoordeling
Na eerder goede ervaringen afgelopen dinsdag weer een voorraad olie en andere artikelen besteld. Een dag later verzonden via DPD waarna de zending twee dagen in hun depot in Meppel bleef liggen. Gisteren bleek dat zij de zending weer retour hebben gestuurd wegens "beschadigingen". Na twee mailberichten, 's-morgens en 's-middags, geen enkele reactie van de leverancier. Een goede shop zou direct reageren en het probleem zo snel mogelijk oplossen. Dit zal de laatste keer zijn dat ik hier weer ga bestellen, jammer.
Helaas was het product niet op voorraad, maar al snel kreeg ik bericht per mail en zonder enige problemen het bedrag terug gekregen! Verder hebben ze goede prijzen in de webshop staan.
Bestelling geplaatst. Keurig verpakt binnen gekregen. Tegen scherpe prijzen Top kwaliteit.
13-juli besteld en betaald. Begint dan dat google shopping aangeeft dat er slecht €3,95 verzendkosten zijn. Daardoor scoorde de olie concurrent hoog. Vervolgens bij afrekenen is het €6,95. men beloofd dat 99,2% het binnen 1 dag in huis heeft. Ik wacht nu 3 dagen later nog op antwoord. Geen verzendmail, geen mail dat het later is, helemaal niets. Slechte communicatie over de voortgang van de bestelling Volgende keer bestel ik ergens anders (2 bussen kettingvet voor motorfiets, niets speciaals dus)
Geachte Heer Denzen, Bedankt voor uw review. U ontvangt zonet een reactie op uw bestelling. Nadat wij gisteren u een soortgelijk bericht hebben gestuurd. (Bedankt voor uw bestelling! Helaas hebben wij deze nog niet kunnen leveren. Dit komt doordat Putoline ons tot op heden nog niet heeft geleverd. Onze verwachting is dat het alsnog deze week word geleverd en vanzelfsprekend gaan wij dan per direct over tot verzending naar u toe. Indien u hier niet op wilt/kunt wachten kunnen wij altijd (een gedeelte van) uw bestelling terug betalen. Excuses voor het ongemak.) Wellicht dat deze e-mail u om wat voor een reden niet heeft bereikt (spamfilter o.i.d.) We hebben u zonet proberen te bellen, om dit nogmaals uit te leggen maar u neemt helaas niet op. Zoals zojuist gemaild aan u, is de verwachting dat we morgen of donderdag deze spray alsnog binnen krijgen. Indien u hier niet op wilt wachten, kunnen we altijd de bestelling aan u terugbetalen. Ik zou u willen vragen om de review te herzien, gezien het feit dat onze e-mail u waarschijnlijk niet heeft bereikt. Onze welgemeende excuses. Met vriendelijke groet, Menno De Olie Concurrent
Heel scherpe prijzen, zeer vlotte afhandeling
Snel goedkooop origiginele merkproducten
Goede service en goed op de hoogte gehouden tijdens de verzending en verpakking van de olie dik in orde.
Ik bestel mijn olie altijd hier Goed advies en goed service Snel thuis bezorgd
Sturen de bestelde spullen super snel
Er was iets verkeerd gegaan bij de levering., maar dat weed snel opgelost. Waren goed bereikbaar en behulpzaam.
Prima bedrijf, goede communicatie, snelle levering. Maar wat wel jammer is dat wanneer ik iets besteld heb, twee dagen later je een mail krijgt 5% korting op het gehele assortiment. Das nu al twee keer gebeurt. Beetje jammer.
Ik heb al eens bij Olie Concurrent besteld en alles verliep in orde maar ik vergeet steeds dat verzendkosten die je ziet tijdens googelen of op hun pagina altijd hoger uitkomen.Bijv. pas als je besteling plaats en moet betalen zie je dan dat je in plaats van €3,99 eigenlijk €6,95 voor verzending moet betalen.Want 3,99 is pas na 70 euro bestelings waarde.Dat is zeker nier met grote letters vermeld en dat vind ik goedkope trucje en laatste tijd echt irritant.Maar dat is eenmaal zo.Levering en verwerking van Olie Concurrent vind ik prima.
Klantenservice van niks: "u moet maar inloggen op uw account". Hoeveel moeite is het om even een reply met factuur te sturen? Zeker als inloggen niet werkt. Zeven weken op moeten wachten!
Ik heb al meerdere keren bij OlieConcurrent.nl besteld en meestal is alles op voorraad. 1 keer was het niet op voorraad en kreeg ik netjes een email. Bij andere bedrijven kan je ook opgelicht worden. Ik had bij een andere website besteld en toen ging die failliet. Geen geld terug niks. Maar bij Olieconcurrent is alles perfect.
Kollergang 11
7773NG Hardenberg