Snelle levering, scherpe prijs. Zeer uitgebreid assortiment

Slecht

Bestelling gedaan woensdag voor 9 uur. Wij hebben vandaag zaterdag en bestelling is nog niet binnen! 99,2% binnen dag, 5w30 C3 castrol dat is niks bijzonder denk ik, dat verzending duurt zo lang. Dat was mijn eerste en laatste keer.

Op 25 september besteld, op 28 nog niets ontvangen. Zeer slecht!

Als je de 25e september bij de Olie Concurrent iets besteld, mag je verwachten dat het in ieder geval de 28e is afgeleverd. Zeker als op de 26e september door Olie Concurrent wordt bevestigd, dat de bestelling is verzonden. Jammer, vandaar de waardering Zeer slecht.

Snelle en correcte levering tegen een eerlijke prijs

Netjes verpakt, niet duur en snel geleverd!

goed verlopen

motorolie en enkele blikjes additieven besteld.De blikjes waren gedeukt maar wel nog steeds zondermeer bruikbaar.

Goede website

Gewoon top

Haal hier altijd mijn olie. Keurig bedrijf, goede prijzen. altijd snelle levering. Wanneer er iets fout gaat, dan wordt dit keurig opgelost.

Happy customer!

Sharply priced, quick delivery, happy customer!

Zoals altijd heel tevreden !

Heel snelle levering, en goed ingepakt ! Aanrader !

Prima prijs en snelle levering

Prima prijs en snelle levering

Goede, snelle service

Product werd snel geleverd en toen ik er een klacht overhad werd er niet moeilijk gedaan en werd het artikel wederom verzonden. Prima service.

Prima reactie op een klacht en vervolgens een zeer snelle oplossing van deze klacht.

Na een aanvankelijk probleem over de levering van een bestelling heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Daarna is de bestelling zeer snel en correct geleverd incl. 2 bussen remmenreiniger gratis. Het snel oplossen van klachten is volgens mij het verschil tussen een goede en slechte webwinkel.

Zeer goede klantenservice

Helaas was het product niet op voorraad, maar al snel kreeg ik bericht per mail en zonder enige problemen het bedrag terug gekregen! Verder hebben ze goede prijzen in de webshop staan.

Beloofd is Gedaan!

Bestelling geplaatst. Keurig verpakt binnen gekregen. Tegen scherpe prijzen Top kwaliteit.

geen track and trace, geen communicatie over order

13-juli besteld en betaald. Begint dan dat google shopping aangeeft dat er slecht €3,95 verzendkosten zijn. Daardoor scoorde de olie concurrent hoog. Vervolgens bij afrekenen is het €6,95. men beloofd dat 99,2% het binnen 1 dag in huis heeft. Ik wacht nu 3 dagen later nog op antwoord. Geen verzendmail, geen mail dat het later is, helemaal niets. Slechte communicatie over de voortgang van de bestelling Volgende keer bestel ik ergens anders (2 bussen kettingvet voor motorfiets, niets speciaals dus)

snelle respons en dito levering

Heel scherpe prijzen, zeer vlotte afhandeling

Fantastisch !

Snel goedkooop origiginele merkproducten

Goede service en goed op de hoogte gehouden tijdens de verzending en verpakking van de olie dik in orde.

Altijd perfect

Ik bestel mijn olie altijd hier Goed advies en goed service Snel thuis bezorgd

Betrouwbaar

Sturen de bestelde spullen super snel

Er was iets verkeerd gegaan bij de levering., maar dat weed snel opgelost. Waren goed bereikbaar en behulpzaam.

Snel en goed. Groot assortiment.

Prima bedrijf, goede communicatie, snelle levering. Maar wat wel jammer is dat wanneer ik iets besteld heb, twee dagen later je een mail krijgt 5% korting op het gehele assortiment. Das nu al twee keer gebeurt. Beetje jammer.

Verzenkosten

Ik heb al eens bij Olie Concurrent besteld en alles verliep in orde maar ik vergeet steeds dat verzendkosten die je ziet tijdens googelen of op hun pagina altijd hoger uitkomen.Bijv. pas als je besteling plaats en moet betalen zie je dan dat je in plaats van €3,99 eigenlijk €6,95 voor verzending moet betalen.Want 3,99 is pas na 70 euro bestelings waarde.Dat is zeker nier met grote letters vermeld en dat vind ik goedkope trucje en laatste tijd echt irritant.Maar dat is eenmaal zo.Levering en verwerking van Olie Concurrent vind ik prima.

zes keer vragen om de factuur

Klantenservice van niks: "u moet maar inloggen op uw account". Hoeveel moeite is het om even een reply met factuur te sturen? Zeker als inloggen niet werkt. Zeven weken op moeten wachten!

Al 5 keer besteld. Perfecte Olie, super goedkoop!

Ik heb al meerdere keren bij OlieConcurrent.nl besteld en meestal is alles op voorraad. 1 keer was het niet op voorraad en kreeg ik netjes een email. Bij andere bedrijven kan je ook opgelicht worden. Ik had bij een andere website besteld en toen ging die failliet. Geen geld terug niks. Maar bij Olieconcurrent is alles perfect.

Kollergang 11

7773NG Hardenberg