Verpakking beschadigd

Helaas was er olie aan de buitenkant van de verpakking te zijn gelekt. Bij open van de doos bleek één van de afsluit doppen beschadigd te zijn, er was olie uit de verpakking gelekt.

groot assortiment aan scherpe prijzen en snelle levering.

Wat ik besteld heb is vlekkeloos en snel geleverd tegen een scherpe prijs. Er was echter een onderdeel dat ik niet terugvond in het aanbod en dat vroeger wel beschikbaar was. Ik heb daarover uitleg gevraagd maar heb die tot nu toe niet gekregen.

Veel keuze voor een geweldige prijs

Veel keuze voor een geweldige prijs,snelle bezorging

Netjes en snel afgehandeld/geleverd.

Netjes en snel geleverd. Eenvoudig te bestellen en duidelijk website.

wacht nog steeds.

vanaf 15-04-2021 olie 5w30 besteld. moet ik zelf bellen. En in eens niet op voorraad. dus moet een andere kopen terwijl ik op deze moet wachten. goed koop kom je duurder uit.

Iets goedkoop dan concurrenten!

Besteld Toyota olie 5w30 hier. Origineel verpakking. Kwaliteit. Snel verzenden. Zeker weer in de toekomst!!! Gaat zo door olie concurrent!

Geweldig spul

Temperatuur ging gelijk duidelijk iets zakken en het blijft minder dan wat het normaal was, dus duidelijk minder weerstand /frictie. Super blij ermee en dat voor maar 15 euries

Topservice

Na beschadiging van pakket bij de vervoerder. (te zien in de trackingsvoortgang) Contact gehad met de Olieconcurrent. Direct compleet nieuwe levering in gang gezet. Was er uiteindelijk nog zeer snel.

Alles dik in orde. Gewoon wat beter de communicatie verzorgen.

Snel levering, beste prijs nl, goed informatie over het product

Snel levering, beste prijs nl ,goed informatie over de producten

Goede communicatie

Verkeerde olie besteld, contact gehad met de klantenservice en binnen enkele dagen de juiste olie in huis. Goede service!

Top bedrijf die doen wat ze zeggen !

Duidelijke site en nieuwsbrieven die je steeds weer info geven over de producten.

Prima online adres

Website kan iets handiger maar prima leverancier die fatsoenlijk levert wat is overeengekomen.

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Goed verpakt en snel geleverd.

zeer correct

wij hebben elkaar op het juiste spoor,zeer plezant voor te werken

Keurige nette klantenservice

Denken.mee in oplossingen.probleem zeer snel verholpen zodat we verder konden met onze Van

overzichtelijk- goede prijzen en snelle levering

Snel juiste artikel geleverd

Ik kon heel snel op de overzichterlijke website vinden, wat ik nodig had. Bestelling ging eenvoudige en levering was zeer snel.

Goede Ervaring

Snelle verzending

Goedkoop & Snel

Het bestellen was gemakkelijk en het was snel geleverd, bedankt De Olie Concurrent

1 zin? 1 woord => Super

Mooie prijzen, veel keuze. In de namiddag besteld, de dag erna in huis.

Nette levering en correcte persoonlijke communicatie

Ben dik tevreden bestel altijd hier, Persoonlijk contact geeft een vertrouwen,

Ruim aanbod, direct thuisbezorgd

Goed. De olie die ik heb besteld is niks anders als op de site, prima prijs. En snel thuisbezorgd

Nu een paar keer bestelling gedaan En ben super tevreden Duidelijk aangegeven wanneer je bestelling geleverd word Ga zeker vaker bestellen

Prachtservice en snelle verzending. Doe zo verder! Met dank.

Als trouwe klant kan ik enkel lof toejuichen. Een tevreden klant komt steeds weer terug. Tot de volgende!

Kollergang 11

7773NG Hardenberg