Nette en snelle levering! Tegen een scherpe prijs.

Perfect en erg snel geleverd

Perfect en snel geleverd

Slecht

Dit is nou weer zo'n typische irritante webshop. Ze beloven direct te verzenden maar het duurt straks minimaal al 2 weken voordat mn bestelling binnen is. Ik heb gemaild maar geen reactie. Bij jullie bestel ik niet meer!

Zeer goede webshop

De bestelling wordt altijd zeer snel geleverd met het bestelde artikel.

Bartek

Snel verzenden Beste prijs

Prima zaak veel en goede merken tegen een goede prijs

ben erg tevreden snelle levering precies wat ik wil.

Goeie prijzen en vlotte levering!

Simpelweg gewoon GOED!

Scherpe prijs, snel geleverd en zorgvuldig verpakt

Elke 15000 km gaat er nieuwe motorolie in mijn blok. Voor topmerk Castrol belandde ik bij Olie Concurrent. De naam en de website vond ik eerlijk gezegd eerst wat 'goedkoop' overkomen. Maar de olie was dan ook heel goedkoop! Na 1 keer geprobeerd te hebben is het nu standaard naar de Olie Concurrent voor goede en goedkope topproducten. Meestal bestel ik 4 flessen van 5 liter waardoor de korting nog meer oploopt. Voor de doe-het-zelver die veel kilometers maakt een absolute aanrader.

Gesmeerde aankoop

Prima kwaliteit/prijs verhouding. Zeer breed assortiment. Bestelde product was tijdelijk niet op voorraad, maar werd toch nog sneller geleverd dan vermeld.

Goed en snel

Gewoon goed

Snel en de goedkoopste

Snel en de goedkooste. Ook levering bij een pakketpunt mogelijk

breed assortiment,scherp geprijsd en snelle levering

Duidelijke site scherp geprijsd en snelle levering, en is er iets niet op voorraad is wordt snel nageleverd. Super

Snel geleberd

Prijs goed

Zeer ruim assortiment, en prima prijzen.

Makkelijk en vertrouwend kwalitatieve olie kopen tegen scherpe prijzen. Duidelijk informatie gedurende het bestel proces tot aan de levering.

Perfecte site voor olie producten

Al vaker hier spullen besteld, dus zeer tevreden. Mede dankzij de overzichtelijke website is het makkelijk bestellen. Verzending gaat snel en spullen worden deugdelijk verpakt voor verzending. Niet geheel onbelangrijk zijn de prijzen voor de artikelen en die zijn prima. Zelf dus zeer tevreden over deze webshop.

Goede snelle service

Alles verliep vlot en was snel geleverd. Had enkel graag een tijdsindicatie gehad van wanneer het geleverd zou worden. Staat niets van op de website of in de mails.

snel en goedkoop

Snel geleverd tegen een goede prijs

Volgende keer koop ik weer hier!

prima service en vlotte afhandeling

twee keer bestelling gedaan en twee keer zeer tevreden.

Firma met geduld, luisterend oor, meedenkend, vriendelijk en verstand van zaken

Al jaren bestel ik om de 15.000 km olie bij deze firma voor mijn auto. Doch afgelopen maand was de steeds gebruikte olie niet meer terug te vinden op de site. Telefonisch advies gevraagd en gekregen. Zelfs na 10 minuten weer gebeld om er zeker van te zijn, dat ik de juiste olie had gekozen. Met een glimlach wederom te woord gestaan. Meteen besteld. De volgende dag in huis.

Heel goede service

De eerste maal bij dit bedrijf en alles verliep zeer goed. Correcte firma, goede kwaliteit en goede levering!

Correcte, snelle en nette afhandeling

Dit is de tweede keer, dat ik zaken doe met De Olie Concurrent. Evenals de vorige keer ook dit maal weer een plezierige, snelle en correcte afhandeling van zaken.

Snel geleverd!

Snel en volgens beschrijving geleverd.

Zeer snelle service

Snel en goedkoop

Goed assortiment, prima service, geen poespas

Vind het goed te zien dat ze gewoon de doos hergebruiken waar zij de spullen zelf in geleverd krijgen. Geen overdreven gedoe met op maat gemaakte dozen met leuke printjes er op. Bij mijn laatste bestelling heb ik een kleine opmerking geplaatst of ze iets konden bedenken om de DPD bezorger het pakket echt voor mijn deur te zetten i.p.v. het portiek. Werknemers van de Olie Concurrent hebben een gigantische koeienletters A4tje met een boodschap aan de bezorger op de doos geplakt. Hulde! En het werkte ook nog, heb de DPD bezorger nog nooit in levende lijve gezien maar deze keer wel. Heel blij. Goed assortiment met kwaliteitsproducten voor een prima prijs. Bezorging is vlot. Een aantal producten te koop die ik nergens anders in Nederland kan vinden als particulier.

Kollergang 11

7773NG Hardenberg