slecht, website functioneert niet, winkelmandje loopt steeds vast (firefox)

Frustrerend als je een bestelling wil plaatsen, ingelogd bent en het winkelmandje functioneert niet (gebruikte browser firefox).

Prima bedrijf

Snelle verzending Goede prijzen

Gisteren besteld de vlg dag aangeleverd, top!

Bestelt olie 5w50, werd geleverd de vlg dag. Goed verpakt , top op tijd prima produkt afgevuld 29/04/2020 !, maar liefst50% goedkoper voor hetzelfde produkt als bij mijn garage! Ga zo door! Sterk aanbevolen!

klant vriendelijk, profichineel!

klant vriendelijk, profichineel!

Steeds correcte levering binnen de vooropgestelde leveringstermijn

De site is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Na de betaling wordt de bestelling in no time aan huis afgeleverd. Ik ben zeer tevreden.

Snelle levering goede prijzen

De produkten worden snel geleverd , prijzen zijn heel goed. En ze hebben veel meer dan olie, soms wel even zoeken op de site. Prima ervaring mee.

Top webshop

ondanks de corona gekte mijn pakket keurig op tijd ontvangen. Helaas wel 1 dag langer moeten wachten door DPD, maar dit staat natuurlijk los van DeOlieConcurrent

ZEER SLECHT

Telefoon contact zeer slecht

Prima webshop!

Nu voor de 3e keer besteld in 2 jaar. Ik ben zeer tevreden.

geen product geen geld

Ik heb olie besteld en een oliefilter. Niks gekregen. Kreeg een mail waarop mijn track link zou volgen.. niet gebeurd. Ik mail hen geen antwoord. Ik mail dan maar om de order te annuleren en mijn geld terug te geven. Nog steeds geen antwoord. Ik kijk naar bestelstatus waarop plots staat terug betaald. Heb echter MIJN GELD NIET TERUGGEKREGEN en NOG STEEDS GEEN ANTWOORD. Ik mail hen hierover en raad eens NA 3 WEKEN NOG STEEDS GEEN ANTWOORD.... Niet te vertrouwen dus en al zeker niet omdat ze niet eens antwoorden op een simpele mail

Vriendelijke klantenservice, goeie prijzen

ik werd goed geholpen met het uitzoeken van de juiste olie, en die werd nog snel geleverd ook. Top!

Nadat ik DPD het pakketje in ontvangst had genomen, kreeg ik al twijfels.. Had toch vier liter besteld? Gelijk contact opgenomen met de klantenservice en vriendelijk te woord gestaan 👍🏼 De volgende dag al, mocht ik vier liter motorolie in ontvangst nemen ipv de één liter die ik al gekregen had. En de laatste mocht ik als excuus houden, toch netjes!

top een aanrader

een paar dagen geleden besteld en al geleverd voor een goede prijs

Helaas iets besteld wat nu al een week onderweg is

Niet zo best deze keer mijn bestelling is al een week onderweg. Over gebeld ik kreeg te horen ik bel u terug. Tot op heden niets gehoord. Graag kiezen voor een andere vervoerder.

Beste site om olie te bestellen

Levertijd is goed, olie was netjes verpakt. Wat ook niet onbelangrijk is; de olie die ik kreeg was nog geen 2 maanden oud, dus vers van de band :-) (bij een andere webshop kreeg ik olie van 2 jaar oud...) ik bestel hier voortaan altijd als ik olie nodig heb.

Doen wat ze beloven en lossen eventuele proplem adequaat op

Had al goede ervaringen met de Olieconcurrent; heb er al meerdere malen producten besteld. Nooit geen klachten en snelle en betrouwbare levering. Bij de laatste bestelling was er helaas sprake van lekkende producten. Heb dit gemeld en binnen 2 dagen nieuwe producten ontvangen. Top service waarmee ze mij als trouwe klant behouden! Klasse! Hans Gemert

Verkeerde bestelling dag er op de juiste bestelling.

Zeer goed bedrijf eerlijk en correct . Met dank aan Menno

Snelle service, ruime keus en.... een goede prijs

Snelle service, ruime keus en.... een goede prijs!!

Foute orders

In het begin ging alles super, de eerste 3 bestellingen goed afgehandeld. Nu 2x achter elkaar de verkeerde zending gegeven. 2 takt olie besteld..... 4 takt olie gekregen...... Helaas zijn ze niet tot later bereikbaar via de telefoon dan 1500 uur. Maargoed ze helpen je wel goed

Top service!

Mijn levering was ruim 2 weken vertraagd. Eenmaal geleverd, zat er voor het ongemak een cadeau bij. Communicatie is prima. Netjes opgelost en attent!

geweldige prijzen en vlotte service c.q. bezorging.

Waar je normaal 16,50 betaald heb je bij Olieconcurent bijna 3 liter . Zal er zeker vaker bestellen. Ook bezorging is uitstekend.

Is altijd goed

Word altijd optijd geleverd.

Snelle levering! Goed verpakt produkt!

Al meerdere artikelen besteld bij de olieconcurrent en elke keer weer heb ik de bestelde artikelen zéér snel in huis na het plaatsen van de bestelling! De geleverde artikelen zijn ook zeer goed verpakt wat voor mij echt belangrijk is! Voor mij 2 belangrijke redenen om in de toekomst te blijven bestellen bij de Olie Concurrent!

Levering altijd netjes optijd en producten zijn zeer scherp geprijst.!

Prima service, levering op tijd

Olie en koelvloeistof besteld, goed verpakt en op tijd geleverd

Kollergang 11

7773NG Hardenberg