prijs kwaliteit heel goed, helaas snel leveren iets minder.

product zoals beschreven en tegen een goede prijs. levering duurde helaas iets langer als verwacht.

Snel geleverd en mooie prijs.

De bestelling is snel geleverd, en goed van kwaliteit. Bij vragen wordt je super geholpen. Ik zou meerdere deze site aanbevelen.

Ga zo door

De foto van de dakdoorvoerpan die ik besteld heb was ook een glijschaal afgebeeld. En in de omschrijving stond niet of je die apart moest bestellen. Dus de glijschaal was niet meegeleverd en moest ik die alsnog weer bestellen.

Had snel contact omtrent vragen over bezorging Vriendelijke meneer aan de lijn

Snelle levering en goede service

Snel geleverd En goede after sales

Topservice!

Fijne zaak met goed assortiment en persoonlijk advies! Spulletjes waren prima volgens afspraak en snel in huis en ook toen er iets geruild moest worden ging alles vlekkeloos. Aanrader.

Snel en degelijk materiaal.

Overzichtelijke website, snel geleverd en mooi materiaal. Ook goede updates betreffende de levering.

Zeer snel geleverd

Mijn bestelling heb ik snel ontvangen. Verder heel tevreden met het geleverden.

Gewoon goed

Mooie verdeler.

Ruim assortiment, voordelig en snelle levering.

Waardeloos

Word diverse keren eea beloofd maar niet nagekomen. Opdracht niet volgens afspraak uitgevoerd en dan niet de fout erkennen maar proberen er onderuit te komen. En dan uiteindelijk schoorvoetend en haperend uitvoeren. Nooit meer met dit bedrijf. Heeft veel wachttijd van personeel gekost.

Nee

de aankoop was snel omdat we het hebben gedaan, maar de levering, ik ben al lang niet tevreden voor een antwoord, ik had de ketel nodig en kreeg te horen dat deze pas aan het einde van de maand levert, absurd dat, als op de website zegt de levering de volgende dag, dit is een manier om klanten te misleiden, en ik werk niet op die manier met mijn klanten.

prima bedrijf

de vloerverdelere werd na de bestelling al de volgende geleverd, heel fijn

Besteld . In huis

Snelle levering en prima klantenservice.

Snelle levering en prima klantenservice.

Perfekt

Perfekte aflevering Alles op de aangegeven tijd bezorgd

Voor eerste keer dat ik wat besteld Hebt was helemaal goed

Geleverd zoals afgesproken

Goed geregeld en alles is volgens afspraak geleverd

Had even getwijfeld omdat het mijn eerste bestelling was, maar is naar tevredenheid verlopen.

Mensen met ervaring die je goed advies geven !!

Producten werken uitstekend . Met een snelle bezorging

snel geleverd

juiste product ,en snelgeleverd

Goede ervaring mee

Snelle levering staan je vriendelijk te woord prima bedrijf

perfect

snel en goed afgeleverd