Goeie ervaring

Levering Snel en goed

Ik moet de verdeler nog monteren maar ik ver wacht wel dat er kwaliteit geleverd is

Goede service en snelle levering

Prijs is lager dan gemiddeld, goede productkeuze. Had zelf een fout gemaakt, dit werd meteen opgelost. Zeer deskundige webshop

Top, goede service!

Het product kwam met een defect aan mogelijk door transport en na contact is een onderdeel direct opgestuurd. Goede service!

Alles goed verzorgt goed advies en goede bezorging.

Zoals het hoort

Bestellen en leveren zonder gezeur en onduidelijkheid.

Goede service en snelle reactie op vragen

Producten goed verpakt verzonden. W er was wat vergeten bij mijn bestelling en een verkeert onderdeel. Kan gebeuren natuurlijk maar dit is snel opgelost. De volgende dag alles in huis. De kwaliteit van de producten weet ik nog niet. Moet het nog installeren.

Bedrijf met kennis van zaken.

Snelle levering en deskundig advies. Top!

komt gemaakte afspraken niet na

Op 16 Oktober heb ik een bestelling geplaats en betaald. Na de bevestiging van CV compleet, krijg ik een dag later een telefoontje dat de leverancier de prijs inmiddels omhoog had gedaan en moest ik zo'n 20% extra betalen voor deze bestelling(dan denk ik, dat is niet professioneel om zoiets te doen, er staat een prijs op jullie website en dan vragen jullie na de bestelling om nog meer te betalen). Oké, ik heb ook dit extra bedrag direct betaald, wanneer ik het pakket opende bij de klant, was deze ook nog incompleet. Gelukkig had de monteur wel 2 dezelfde haakse onderblokken met thermostaatkraan nog bij hem. De andere die over was (waarvan dus 1 manco) kon ik na eerst telefonisch contact te hebben opgenomen terug sturen. Ik heb op mijn eigen kosten de verzendkosten betaald. Na ca. 2 weken heb ik gebeld, met de vraag wanneer het bedrag van deze onderdelen word teruggeboekt. "Het ligt bij de leverancier en wordt geregeld", was het antwoord. Tot op heden (24-11-21) heb ik mijn geld nog altijd niet teruggeboekt gekregen, met de extra verzendkosten. Meer dan 5 dagen geleden een e-mail verstuurd..., geen reactie. Dus conclusie, komt afspraken niet na en niet betrouwbaar te noemen.

snel en gemakkelijk

Goede website en vlot geleverd tegen een goede prijs

Slordige levering

Verkeerde artikel geleverd.

Netjes en snel geleverd

Goede site en snelle levering

Overzichtelijke website, en snel geleverd, zonder problemen.

Prima update en levering.

Levering en updates waren prima. Netjes verpakt.

Dit was mijn eerste bestelling bij CV Compleet. Ik meen dat ik het rond een uurtje of drie in de middag had besteld en de volgende dag werd het al afgeleverd. Duidelijke communicatie via de mails.

Op maat zeer snel geholpen

Deskundig advies, snel geholpen, waardoor we het goede product hebben kunnen bestellen

Prima levering volgens afspraak

Alles was goed verpakt en op tijd geleverd

Andere pomp geleverd dan besteld

Ik heb een andere pomp gekregen dan besteld. Het type nummer is bij grundfos niet terug te vinden en documentatie ontbrak bij de pomp. Een verzoek om een handleiding is nog steeds niet gehonoreerd. Ivm een defecte pomp heb ik de nieuwe pomp toch maar geïnstalleerd.

Prima geholpen, zakenkundig

Wel werden de materialen werden door andere firma's opgestuurd.

Snelle en goede service.

Hele goede ervaring. Reageren ook snel op mail.

Ok

Spullen worden geleverd. Het moment van levering is lang onduidelijk en de zending komt in meerdere delen met verschillende vervoerders. Helaas bleek de bestelling niet compleet. Na een mail en een telefoontje met CV compleet wordt dit echter keurig opgelost en zijn de ontbrekende onderdelen snel nagezonden.

Snel compleet en duidelijk

Betrouwbare online shop

Snelle en duidelijke service. Afbeelding en omschrijving klopte precies en product voldeed aan de verwachting.

prima winkel

Artikelen op de site bij elkaar zoeken ging soepel. Levering was als beloofd binnen 2 dagen.

Goede voorlichting

Aanrader snel en netjes afgehandeld

Ruiterpad 23

3911 SJ Achterberg