Ik heb alles keurig ontvangen en in goede staat

Alles was dik in orde, alleen de de buis kwam iets later aan, maar was eerder een transport dingetje als dat het aan de winkel lag.

Verzendkosten €35 boven de €90 Geen verzendkosten!

Heb een aantal producten twv bijna €180,- in mijn winkelwagen zitten. Dan denk je ik betaal GEEN verzendkosten, helaas de €35 bleef gewoon in de winkelwagen staan. Wat zegt de webshop zelf onder het kopje Verzendinformatie: 'Gratis levering vanaf €90,- Bij bestellingen vanaf € 90,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht (alleen in Nederland). Voor bestellingen onder dit bedrag in Nederland betaald u € 7,50 verzendkosten. Voor bezorgen in het buitenland wordt een toeslag berekend afhankelijk van de bestelde artikelen, hiervoor vragen wij u vooraf van het bestellen een prijopgave voor aantevragen via ons mail adres [email protected]' Goedkoop wordt dan duurkoop!

Prima service en makkelijke site om te bestellen

Prima site waarop ik alles heb kunnen vinden dat ik nodig had. Tevens makkelijk besteld. Daarnaast werd er niet moeilijk gedaan nadat er een product ontbrak in de levering. Het ontbrekende product werd netjes nageleverd. Goede service, prima prijs dus geen nadelen voor mij.

Meerdere bestellingen en onderdelen besteld en snel geleverd gekregen

Meerdere onderdelen besteld en geleverd gekregen. Scherpe prijs en snelle levering. Goed zo.

Fijne service!

Denken met je mee en ze zorgen voor een snelle zending! Fijn bedrijf!

zeer vlotte levering

site is overzichtelijk en de bestelling is eenvoudig uit te voeren.

Ging mooi snel

Ging mooi snel

denken mee in oplossing

Snel geleverd tegen een scherpe prijs

Scherp geprijst en een goed assortiment. Alles keurig binnen enkele dagen geleverd.

levering prima, kennis van het product onvoldoende

Vlotte levering van een Watts draadloze thermostaat en draadloos ketelcontact, duidelijke communicatie hierover. Het koppelen van de producten (softwarematig) leverde wat problemen op. CV-compleet kon mij niet helpen het probleem op te lossen, de kennis van het product was m.i. bij hen te beperkt. Heb daarom contact opgenomen met Watts zelf. Met een heldere instructie van deze mensen was het probleem binnen 5 minuten opgelost!

Goede service snelle afhandeling

een en ander besteld aan rioleringsmateriaal goede kwaliteit en prijs

Prima bedrijf, duidelijk en voordelig

Voordelig, snel verzonden en duidelijk antwoord op mijn vragen.

Was een snelle levering. Netjes geleverd. Duidelijke omschrijving op de webshop

Afspraak is afspraak

Snel en correct geleverd; één beschadigd deel gelijk vervangen door een andere.

Prima geregeld.

Wij zijn zeer tevreden over CV compleet. Prima geholpen en een zeer scherpe prijs. Zou iedereen aanraden om hier producten te kopen

Fijn bedrijf dat mee denkt met de klant ! Daar heb je wat aan !

Snelle reacties, snelle verzending, alles top thanks.

Het bestelde is in prima verpakking en op tijd geleverd

Netjes en adequaat. Fijn zo.

Very Good

The service is very good.

Goed advies en snelle levering

Goed advies en snelle levering

Super aflevering en betaalbaar

Snelle levering goede prijs kwaliteit

Uitgebreid assortiment, heb kunnen vinden wat ik zocht. Prettig

slecht

je besteld een 2groeps verdeler met koppeling,en betaald voor extra koppeling voor 18mm en krijg je verdeler met 2koppeling waarvan 1 beschadigd die zou opgestuurd worden ,maar dat heb ik zelf opgelost dus de koppeling mogen jullie houden en geld ook

Correcte leverancier.

Mondelinge afspraken zijn steeds goed nagekomen voor zover niet afhankelijk van haar leveranciers. Met name WattsVision laat steken vallen en die producten laten het soms afweten.

Ruiterpad 23

3911 SJ Achterberg