Het enige bedrijf wat ik kon vinden waar Uponor pijp per meter te bestellen is. Niet een rol van minimaal 75 meter als je maar 20 meter nodig hebt. Grootste deel van de bestelling werd keurig op tijd geleverd. Een klein deel werd na geleverd, maar hier werd gratis elektriciteit buis bij gedaan om een snellere transporteur te garanderen. Top.

Goed product en vlotte levering

Zeer tevreden.

Verstand van zaken, snelle bezorging.

snel leveren

maandag besteld. dinsdag via een koerier de leiding geleverd (1800m) woensdag via dpd de verdeler geleverd

Goede ervaring snelle levering en supergoed materiaal

Goed geregeld

Snel, goed

Snel geleverd!

Snel en compleet bezorgd.

Vakkundig en klantvriendelijk

Vakkundig en klantvriendelijk

van harte aanbevolen

Goede webshop en een snelle complete levering precies wat je wilt.

Goed is goed

Netjes de volgende dag binnnen

Netjes de volgende dag binnnen

Snel en voordelig!

Duidelijke website, mooie spullen, nette prijzen en hele snelle levering

goed advies en zeer snelle levering

ik zal hier zeker terugkomen voor andere onderdelen. Mijn dank!

Een groot handel die het snapt

Bestel regelmatig hier voor de laagste prijs! Altijd correct en snelle levering, hun assortiment is compleet, hoeft nergens anders meer heen!!

Alleen wat er na geleverd wordt moest ik achter aan bellen

uitstekende webshop: duidelijk en overzichtelijk

snelle levering, prima materiaal!

Zeer goede en snelle service

Zeer goede en snelle levering in een woord top

Mijn bestelling geplaatst en de volgende dag netjes ontvangen.

Een bedrijf zonder poespas en een correcte behandeling!!

Zeer snel geregeld , alleen de pakket bezorger had het pakket gewoon voor de deur gezet heb niets getekend had gestolen kunnen worden verder zeer goed mvg martin zomers

Originele producten tegen goede prijs

Uponor buizen besteld ivm verbouwing. Goede prijs. Tips voor cv-compleet: wellicht ook buizen aanbieden per meter. Ik had nl ook 15 meter 25mm uponor nodig maar alleen grote standaard lengtes zijn te bestellen.

Bestelling niet compleet, onduidelijk over resterende spullen. Rest snel geleverd.

Snelle levering via SOLAR groothandel, mist 1 onderdeel, hiervan geen informatie wanneer dit geleverd wordt.

fijn bedrijf om wat te bestellen

Ik heb hier meerdere dingen besteld. De website was overzichtelijk de spullen werden snel geleverd en de prijzen concurrerend . Je werd goed op de hoogte gehouden via de mail. 1 dingetje was niet helemaal goed gedaan maar na 1 telefoontje opgelost en de volgende dag het goede onderdeel in huis. zou hier volgende keer weer bestellen.

Super service

Zowel telefonisch als per mail een topper. Duidelijke eerlijke prijzen en snelle levering.

Perfecte service

Koppelingen ontbraken er werden gelijk nieuwe opgestuurd

Prima platform wat haar afspraken nakomt!

Zaterdag bestelt...dinsdag ontvangen en prima producten! Bedankt..erg blij mee.

Ruiterpad 23

3911 SJ Achterberg