lange levertijd, levering niet volgens bestelling
Op 14 dec 2022 bestelling geplaatst bij Thermo-Vloer (bleek dezelfde eigenaar te hebben als CV-Compleet) en meteen betaald. Op 20 dec 2022 herinnering gestuurd omdat ik nog steeds niets gehoord had. 23 dec 2022 is de bestelling in onderdelen geleverd doch niet compleet: geen voedingskabel en geen montagehandleiding. I.p.v. de bestelde Grundfos pomp is een Wilo geleverd. Ook op de factuur staat een Grundfos. Commentaar van CV-Compleet: "Het type van de pomp had er niet bij horen te staan op de site, we weten nooit precies wat de leverancier op voorraad heeft qua merk." Maar op 11 febr 2023 is de site nog steeds niet gewijzigd! Er wordt nog steeds een Grundfos aangeboden. Hoewel ik heb ingestemd met Wilo vind ik de handelwijze niet correct.
De voedingskabel is uiteindelijk na wat heen en weer mailen geleverd op 1 febr 2023.
Op de website wordt een levertijd van 1 - 3 werkdagen beloofd. Dat is misleidend omdat ik na diverse malen aandringen mijn spullen pas 6 (ZES!) WEKEN (!) na bestelling volledig ontvangen heb. Een montagehandleiding heb ik op 11 febr 2023 nog steeds niet ontvangen.