3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling snel ontvangen, bestelde Nefti easy en Easy connect werken prima.Helpdesk kon mijn installatie problemen niet oplossen en verwees me naar Nefit.

Jammer dat jullie niet mij niet zelf verder konden helpen bij mijn problemen met installeren. Gelukkig konden ze dat bij Nefit wel, maar mogelijk dat jullie daar wat meer aan kunnen doen.

Pluspunten

Goede service en informatie. Mooie aanbiedingen en snelle levering

Pluspunten

snelle levertijd, goede informatie, klantvriendelijk

Ben alom tevreden

Pluspunten

Service vind ik uitsteken en snel en correct. Voor 16:00 uur bestellen en de volgende morgen ontvangen. Ik ben tevreden,want we kunnen gelijk aan de slag, bedankt, met vriendelijke groeten, C.R.Bakker.

Geen.

Pluspunten

Deskundige en vriendelijke telefonische hulp. Goed assortiment kwaliteitsproducten een scherpe prijs. Zeer snelle levering. Echt een aanrader. G.Smit, Den Helder.

Pluspunten

- Goede prijs van de producten - Snelle levering - Prettig contact met klantenservice - Uitgebreid assortiment

- Maten radiatoren duidelijker vermelden, tot aan productlijst / productspecificatie toe

Pluspunten

- scherpe prijs - levering volgens afspraak, voorraad is) - overige wordt na geleverd, - tot zover super tevreden, TOP

- zou handig zijn als er een sms/mail ontvangt hoe laat de levering ongeveer plaats gaat vinden

Pluspunten

zeer snelle levering en goede prijs.

Ook op zaterdag producten leveren.

Pluspunten

snelle levering prima producten

Pluspunten

- responsief - snelle levering - scherpe prijs

Pluspunten

Snelle en correcte levering, scherpe prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Scherpe prijs, goed bereikbaar

Waren wat problemen met de levering, maar dat is uiteindelijk prima opgelost

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima site fijne service goede bezorgdienst telefonisch goed bereikbaar en behulpzaam

de site doet wat oubollig aan en vaak zijn de foto's niet heel duidelijk en misschien wat adviezen voor het maken van keuzes van het product

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede snelle levering, goede prijs.

Site is niet meer voor mij te bereiken. Krijg de volgende melding als het bestellen te lang duurt:You are a hacker, spammer or otherwise a bad person. Vreemde melding, had meer willen bestellen masr lukte dus niet. Toen dus maar elders een bestelling gedaan. Site moet dus verbeterd worden.

Pluspunten

snelle levering. goede prijs/kwaliteit.

tijdsbestek waarin bezorgd wordt zou vermeld kunnen worden zodat je beter van tevoren weet wanneer het geleverd wordt ipv dat je de hele dag zit te wachten.

Pluspunten

Erg nette prijzen. Deel van de bestelling op nalevering. Netjes dat de rest direct werd uitgeleverd. Artikelen goed verpakt (bescherming tijdens transport) Al met al zeer tevreden.

Meer inzicht of artikelen voorradig zijn of niet en een indicatie van de levertijd bij nalevering.

Pluspunten

Reageert direct op telefoon en mail en belooft wat wordt toegezegd. Overzichtelijke website.

Pluspunten

Ik had een bestelling gedaan waarvan bepaalde goederen de levertijd 2 tot 5 werkdagen was, helaas had ik dit niet goed gelezen en had deze materialen binnen 24u nodig. Voor deze goederen heb ik deze geannuleerd en het het bedrag is netjes terug gestort op mijn rekening. een volgende keer zal ik zeker weer wat bestellen. super bedankt. mvrgr Ype Velda

Pluspunten

prettig te woord gestaan een goed geholpen

op de foto op de site staat een rode vulkraan onder aan de vloerverwarmingsverdeler die zat niet bij de levering. Daar kan iemand een keer over klagen. Ik klaag niet, ik ben zeer tevreden

Pluspunten

Super snel geleverd voor de allerbest prijs!

Pluspunten

Zeer snelle levering. Nadat bleek dat de thermostaat niet werkte een mail gestuurd. Binnen enkele minuten een reactie dat de thermostaat de volgend dag omgeruild zou worden. Perfecte service dus.

geen

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Met een concurrerende prijs.

Ga zo door

Ruiterpad 23