Netjes en optijd geleverd

Bestelde artikelen zijn netjes en optijd geleverd

Levering informatie klopt

Met alle leveringsproblemen die er overal zijn geeft dit bedrijf toch keurig juiste info. Bedankt voor de snelle levering.

Slecht

Niet goed moet sneller en completer bezorgd worden nou ben ik de verdeler en koppelingen kwijt ..

Behulpzaam, adviserend, geduldig en super service!

zeer klantgericht en snel

Ik was op zoek naar buis materiaal en had het snel nodig. Piet heeft er alles aan gedaan om snel te kunnen leveren.

Super snelle en goede service, ervaren en deskundig!

Ben zeer goed geadviseerd en snel geholpen. Zelfs de vergeten te bestellen onderdelen zijn mee gestuurd in mijn pakketje. Kreeg deskundig advies en goede uitleg!

Goed berijdbaar en meedenkt in oplossingen.

Zeer goede ervaring

Klantvriendelijk

De bestelling was binnen enkele dagen geleverd .Maar ik controleerde de bestelling pas een paar dagen later .En merkte toen dat ik iets miste .Na wat mail contact kreeg ik het opgestuurd.

Super tevreden!

Alles keurig op tijd geleverd!

onvoldoende

levering na een week nog steeds niet geleverd,collektor werd appart geleverd op verkeerde adres zal eenmalige bestelling zijn

prima levering

Goedkope merk produkten en snel geleverd.

volledig

ik heb mijn vloerverwarming verdeler ontvangen iets later ,maar toch bedankt nu ben ik zeker dat jullie echt vertrouwbaar zijn . Dank je

Super goed geregeld snelle levering

Binnen een dag geregeld

Goede snelle service.

Het pakketje is snel verstuurd. Aangezien ik toch de verkeerde had besteld is deze retour gestuurd. Ik heb daarover gemail en kreeg super snel antwoord. Echt top!

Ik ben erg ontevreden

Ik had een bestelling gedaan met een aantal artikelen met als bezorgadres mijn klushuis. Mijn bestelling is in 3 delen gekomen, waarvan er 2 zonder track en trace voor de deur gezet zijn. 1 daarvan is niet bij mij aangekomen en door iemand mee genomen denk ik... CV compleet heeft deze artikelen toen opnieuw opgestuurd. Ik heb toen nadrukkelijk om een track en trace code gevraagd en deze niet ontvangen, ze hebben toen dan gelukkig bij de buren bezorgd. Het grote probleem was dus de verzending/bezorging. Verder had ik ook een legplan voor de vloerverwaming besteld, deze heb ik pas ontvangen nadat ik daar zelf achteraan gegaan ben.

Aanbevolen

Goed, snel en volgens beschrijving

Snel en zeer correct

Na de spullen te hebben ontvangen bleek een trekveer niet goed te werken. Na een telefoontje kreeg ik gelijk 2 nieuwe opgestuurd. Service!

onderdelen waren prima maar levering duurde langer dan verwacht.

Levering duurde te lang

nog niet ontvangen

nog niet ontvangen

Goed geregeld, goed geholpen.

Door een tik fout zelf een verkeerd mail adres op gegeven. Werd prima om gezet naar het goede adres. Ook het materiaal wat we toe gestuurd kregen was prima

Nette snelle levering

Bestelling was snel geleverd. Materiaal wat niet op voorraad was, werd later gestuurd meestal moet je dan overal op wachten. Bij cv totaal komt alles wat leverbaar is, meteen. Prima tevreden.

Top service komen afspraken na

Perfecte service

Goede communicatie, mooie prijs en snelle levering. Bedankt!

Zeer snel en makkelijk.

Super. Snelle reactie, snelle levering, goede prijs

Maandagochtend contact gehad omtrent beschikbaarheid. Binnen 1uur reactie, De dag erna reeds geleverd.

Ruiterpad 23

3911 SJ Achterberg