Prima product voor een nette prijs

Mijn bestelling betreft een pennenetuitje. Netjes vlot geleverd.

Snel geleverd, goed materiaal

De spullen zijn snel en goed geleverd, Netjes ingepakt. Het materiaal is prima.

kleine bestelling, maar keurig afgeleverd

Foutje in levering

Binnen 48 uur netjes verpakt geleverd. Er zaten wel 10 ordners in een doos van 50mm i.p.v. de 25mm die ik had besteld.

Snelle levering, geen oponthoud, top!

Snelle levering, geen oponthoud, top!

zeer sneller levering

zeer voordelige levering

is netjes geleverd

goede levering en goede prijs

N.v.t

Goede producten, met een snelle levering

Goede producten met een snelle levering! Zo snel dat een track en trace code niet nodig was… Dit zorgde echter wel voor verwarring, ik had nl ‘s middags nog geen code ontvangen, dus dacht dat het pakketje nog verzonden moest worden. Achteraf bleek het achterom bezorgd te zijn zonder dat ik dat wist. Ik kon ook niet in mijn account terug vinden dat het bezorgd was..

Super snelle levering

Binnen 24 uur had ik nieuwe toners binnen voor mijn printer. Super zo'n snelle levering.

Artikel

In begin ging de bestellingen goed, later was de bestelling deels geleverd. Maar werd niet eerder ingelicht, een mailtje zou fijn zijn geweest. Of ff bellen, waarom geef je anders je telefoonnummer. Zou prettig vinden dat alles tegelijkertijd werd geleverd, wel met de boodschap het komt later. Maar niets van alles word gedaan, hier zit ik echt niet op te wachten

kapotte dozen en spullen

Dozen zijn neergekwakt. Dit heeft de vervoerder, DHL gedaan. Verpakkingen zijn kapot, breekbare spullen hebben geen bescherming gekregen. Thee lag door de doos heen, helemaal los. Glas gebroken, doos open zonder bescherming. DHL heeft de kapotte doos met veel plakband dicht proberen te krijgen. Kantoorartikelen.nl heeft alle kapotte zaken kosteloos vergoed en op gestuurd. Heel prettig opgelost. Jammer van de vervoerder.

kan niet beter

Op vrijdag besteld, maandag vlekkeloos in huis....

Zeer snelle levering!

Zeer duidelijke website. Makkelijk bestellen en snelle levertijden!

Super service

Correcte hulp bij vragen. Goed bereikbaar. Snelle levering

Vlotte levering en bezorging DHL

Ik kon mijn artikel vlot vinden in uw website. Aanmaken van een account en betaling ging makkelijk en duidelijk.

Super snel bezorgt! Goed geregeld!

Snel en volledig bezorgt. Geheel volgens wens.

producten zijn precies zoals beschreven op de website

Fantastische eerste kennismaking !

Na contact te hebben gehad met de vriendelijke klantenservice heb ik voor onze Stichting een eerste bestelling geplaatst en deze net al ontvangen. Fijn dat ik voortaan onze postzegels en andere kantoorartikelen op factuur kan bestellen! Tot service!

Snelle levering. Helaas via dhl

Snelle levering. Alleen DHL heeft het pakket onbeheerd bij de voordeur achter gelaten.

Goede snelle levering

Wij bestellen reeds een aantal jaren onze kantoorartikelen, goede en snelle levering.

Met dit bedrijf zakendoen is altijd een plezier. Supersnelle levering en de service is een dikke 10.

transporteren van pakket papier blijft een probleem

Zoals al vaker gemeld zijn de dozen met papier niet meer om aan te zien tegen de tijd dat ze hier arriveren.

GOED PRODUCT

GOEIE PRODUCTEN EN SNELLE LEVERING