Supersnelle levering

Had niet verwacht maar de volgende dsg al bezorgd!

Mooi snel geleverd en op tijd.

Beter kan het niet, en ook telefonisch een 10

Slecht verpakt

Jammer dat kwetsbare spullen als papier, een leren map en plastic hoezen in een te ruime doos verpakt zijn, zónder opvulmateriaal. Hierdoor zijn de hoeken van de artikelen allemaal wat ingedeukt. Is niet zo gek met papier. Leveranciers maken er vaak een hobby van om dozen onnodig helemaal vol te proppen, maar als het echt moet dan laat kantoorartikelen.nl het blijkbaar achterwege..

Vandaag besteld, morgen in huis.

SUPER SNELLE LEVERING

Prima en snel antwoord via de mail, vooraf, voordat ik de bestelling plaatste. De bestelling de volgende dag correct en netjes bezorgd. Ik beveel Kantoorartikelen.nl aan

Toppie

Snel besteld en snel binnen

Vlot, en goedkoop!

Vlot, en goedkoop.

Zeer goed; makkelijk bestelproces en snelle levering

Zie hierbovrn

Goede website, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering!

Prima bedrijf, doen wat ze beloven.

Overzichtelijke website.

Vlot geleverd

Heel Nederland kan de gevraagde spullen niet leveren, echter kantoorartikelen.nl wel Top

Aanrader

Snelle opvolging, persoonlijk contact, prima advies.

Nergens meer te krijgen, alleen bij jullie.

De spullen netjes geleverd!

Alles werd netjes geleverd! Betrouwbaar

Hossa !

Lekker snel en goed geholpen. Aanrader !

Goede prijs, lekkere koffie.

Mijn ervaring met de koffie was al eerder zeer goed doordat ik een pak bij de supermarkt had gekocht. Door de zeer gunstige prijs bij Kantoorartikelen.nl direct 12 pakken aangeschaft. Helaas was er in de doos 1 pak al geopend (gebruikt?), waardoor er ca. 100 gram van het pak van 500 gram aan losse bonen door de overdoos lag. Blijft het eindresultaat: hele lekkere koffie.

Snelle service en levering volgens de verwachting

Top geweldig

Fijn dat ik jullie ontdekt hebt, geweldige servetten

Eenvoudig bestellen, snelle levering.

goed en snel geleverd

Goede communicatie

Snelle levering en goede communicatie over een artikel wat nu niet leverbaar is.

Er wordt gedaan wat er beloofd word. Echt top!

Snel en eenvoudig besteld en de volgende dag al in huis. Ik bestel al jaren bij Kantoorartikelen.nl en elke bestelling werd zonder problemen of gedoe geleverd. Is het niet direct op voorraad, dan wordt je duidelijk op de hoogte gebracht wanneer je dat artikel kunt verwachten (bij het ingeven van de bestelling zie je al of er een eventuele langere levertijd gehanteerd wordt). Dit is 1 van de weinige bedrijven die hun zaakjes prima voor elkaar hebben. Geen gedoe, geen kleine lettertjes. En mocht er toch iets zijn, de klantenservice is gewoon telefonisch te bereiken.

Keurig op tijd geleverd, mooi design

Prima levering

Nijverheidsstraat 10