Prima afhandeling

Snelle levering mailtje wanneer het wordt bezorgd, kortom prima.

ruime collectie op website, snelle bezorging

zie boven

Zeer snelle en correcte levering

Zie boven

Artikel was elders moeilijk te krijgen.

Niet duur, goede service.

Bestelling is snel geleverd. Tip: Doos waarin het bestelde zat, was veel te groot waardoor er onnodig veel lucht is vervoerd. Wellicht de volgende keer een brievenbuspakje gebruiken?

goeie service

goeie service lang houdbaar zoals gevraagd. vond alleen apart dat nu DHL kwam en niet DPD DPD goeie ervaringen mee dus was een beetje bang dat het nu anders zou gaan maar nee DHL ook prima geleverd.

zo als ik verwacht heb

Goede prijs en snelle levering!

Beschadigde goederen door slechter verpakking

Helaas waren de spullen verpakt in een doos met dunne karton. De spullen waren daardoor open en de bezorger moet het bij elkaar houden. Advies om toch wat steviger karton voor de verpakking te gebruiken bij zwaardere goederen.

Prima service !

Prima service !

snelle afhandeling en vriendelijke mensen

=-=-

?/?

Goed geregeld hou mij op de hoogte met aanbiedingen

Super snel geleverd!

Goed geregeld ook in Belgie !

Handige website en snel geleverd ook in Belgie!

Helemaal top!

Leuke thuiswerk plek ingedeeld met de artikelen van kantoorartikelen.nl

Perfect!

Gebruikersvriendelijke website. Levering conform afspraak en alles in één keer ontvangen.

Super snelle levering

Goed bedrijf, 100 punten

uitstekend

prima en behulpzaam.

GOED

Prima levering exact wat ik nodig heb.

Attent en behulpzaam

Via Office Center kon ik helaas een bepaald product (navulverpakking A4 en A5 voor een notitieblok) van Staples niet meer bestellen. Via google vond ik Kantoorartikelen.nl en heb gevraagd of zij het betreffende artikel hadden. De dame die ik sprak, heeft me goed geholpen en heeft voor me uitgezocht om welk productnummer het ging, zodat ik het product direct kon bestellen. Ik ontving het pakket binnen 1 werkdag.

Prima en snelle levering!

Bestellen ging vlot, en de levering was snel.

Gewenste artikelen waren snel te vinden, bestelling super snel geleverd. Kwamen keurig verpakt op aangegeven tijd aan. Uitstekend, voelt erg vertrouwd.

Vlot geleverd. Een toevoeging aan de bestelling werd binnen een uurtje geregeld. Echt klasse. Zeer tevreden.

gewoon goed

Nijverheidsstraat 10