Prettig

Fijne klantenservice, helder contact, fijne aflevering

Prima geholpen

Goed advies. Tijdelijke oplossing gemaakt en daarna prima levering.

Goede mappen, snel geleverd

Correcte prijs/kwaliteit en prima service!

Precies zoals het moet zijn!

Tijdige en volledige levering

Snelle verzending, goedkoopste aanbieder

Ook als privé klant makkelijk te bestellen. Binnen een dag in huis!

Goede en snelle levering

Alles afgezocht naar postbakjes, hier op de site gevonden en ook nog in de juiste kleur. Snelle en goed verpakte levering.

Goede producten met een heel eerlijke prijs

Ik ben een tevreden klant. Goede producten voor een eerlijke prijs daags erna in huis!

Sneller dan gezegd.

Zeer tevreden.

Accuraat en snel afgehandeld!

Gewoon eigenlijk zoals het hoort dus Prima!!

Supersnel

Klantgericht en klantvriendelijk bedrijf. Ga zo door.

Fantastisch!

Top klantenservice en ongelofelijke snelle levering! Heel blij mee :-)

Goed assortiment, goede en snelle service

De website heeft een ruim assortiment en snelle levering van je bestelling. Klantenservice reageert snel.

snel geleverd, precies zoals besteld!

snel en goed

De juiste pennen die ik had besteld. In prima staat aangekomen en netjes verpakt. Tevens een snelle levering

Fantastische dame van de klantenservice

Had geen mailtje ontvangen betreffende het verzendtijdstip. Belde dus met jullie klantenservice en de dame aan de telefoon meldde dat ik een berichtje had moeten ontvangen van de koerier, omdat de zending dezelfde dag zou worden geleverd. Heb helaas nooit een mailtje ontvangen. Zij belde even later terug en had (uit eigen beweging) voor mij uitgezocht op welk moment de levering zou worden bezorgd. Dat is prima service! Weet helaas de naam niet, maar dikke pluim!!!

Snelle levering!

Mijn artikel binnen twee dagen in huis!

Gewoon goed

Gewoon goed

Ruime sortering, goede service

Ruime sortering, eigen merk maar ook de zogenaamde a-merken. Er wordt goed gecommuniceerd zodat je weet wat je te wachten staat.

Super! Bedankt voor de snelle service.

Een goede ervaring met Kantoorartikelen.nl. Niet zomaar een webwinkel. Maar een bedrijf waar je de mensen ook goed telefonisch of per e-mail kan bereiken.

alles netjes op tijd

Mooie collectie

nette snelle correcte levering

zie boven

Doen wat ze zeggen

Wel goed

We bestellen bij jullie al een tijdje hotcemel maar er zijn elke keer zakjes kapot en ligt dus los in de doos nu weer 5 en andere keer ook geen 5 maar 2 of 3 hoop dat jullie hier iets aan doen gr h mermans

snelle en correcte levering

werkt zoals het moet, snelle en correcte levering, kortom tevreden met mijn aankoop.

Nijverheidsstraat 10

6433 JZ Hoensbroek