Alles zeer snel geleverd

Bestelling gedaan op de site, direct bevestigd en de volgende werkdag in huis. Persoonlijk vind ik het wel een aandachtspunt als het een deellevering is dat je dit ook communiceert. Nu verkreeg ik 1 track and trace, dat maakte het wat verwarrend bij het ontvangen van het eerste pakketje. In de verzendbevestiging stond ok niet dat het om twee pakketjes zou gaan. Gelukkig kwam het tweede pakketje 20 minuten na de eerste. :-)

Snelle levering en perfect product

Goed en snel aangekomen, netjes verpakt en goede kwaliteit.

levering deels op tijd

Een deel van de levering is niet aangekomen

Belachelijk

Ik heb 5 Radeermesjes besteld welke binnen één dagen geleverd zijn, waarvoor complimenten. Echter 5 Radeermesjes zijn niet groter dan kinderporno en werden afgeleverd in een kartonnen doos groter dan een schoenen doos. Hierdoor zijn de bezorgkosten veel te hoog, dit had in de kleinste enveloppe met een postzegel opgestuurd kunnen worden!!!!!!

vriendelijk, snel. zeer goed

zeer goed

Supersnelle bezorging!

Zoals altijd een snelle en betrouwbare transactie!

Niets op aan te merken

Vlot, prima.

duidelijk en goede levering

Goede overzichtelijke webshop en vlotte afhandeling van de bestelling.

Gisteren artikelen besteld. Direct bevestiging ontvangen. Vlotte berichtgeving over verdere status en vandaag dag bestelling in goede orde ontvangen.

Prijstechnisch goed, simpel te bestellen en een snelle levertijd.

Prettige ervaring

Artikelen prima, verpakking vaak beschadigd

De doos is vaak beschadigd bij aankomst en dus soms ook de artikelen. Nu maakt dit bij kantoorartikelen vaak niet uit, maar toch... Vandaag een doos vol losse paperclips ontvangen, de doosjes waren niet goed gesloten. Wel goede vriendelijke telefonische service als ik een artikel zoek en online niet kan vinden.

prima bedrijf

snel en goed, gewoon zoals voorspeld.

Verkeerde bezorgd maar fantastisch opgelost

Ik heb op de website spiraal bloknotes en ik kreeg gelijmde bloknotes. Een telefoontje en het wordt geregeld! Helemaal top!

Super die thuiswerkplek!

slechte levering

slechte levering

Bijzonder tevreden.

In eerste instantie out of stock, back order ontvangen en later netjes afgeleverd volgens afspraak.

Makkelijk besteld, netjes verpakt en snel geleverd

De site is overzichtelijk dus je vindt snel wat je zoekt. Besteld en betaald en de dag erna netjes verpakt, coronaproof afgeleverd. Ik zou niet weten wat daarop aan te merken is. Houden zo!!!!

Goede kwaliteit papier - en snel geleverd

Bestellen gaat makkelijk - en een dag later al binnen :-)

Helemaal zoals verwacht en beter

Heel snel en goed geleverd

Niets toe te voegen

Wederom prima en snel geregeld!

Vriendelijk geholpen door de klantenservice en supersnelle levering.

Zoals altijd alles op voorraad en snel geleverd

Rond 18uur besteld zelfde avond gestuurd en dag daarna hadden we alles. zoals altijd zijn wij super blij met handeling, levering en kwaliteit :).

ondanks de coronadrukte de volgende dag geleverd

Behulpzaam, snel

Snel antwoord op mijn vraag, artikelen snel in huis.

Bestelde artikelen waren snel in huis, en er was weinig onnodig verpakkingsmateriaal. Prima ervaring.

Nijverheidsstraat 10

6433 JZ Hoensbroek