supersnel en correct geleverd

Beetje saai maar ALWEER alles perfect geregeld.. Dank U !!

Top service!

Binnen 24uur ontvangen. Snel en goede service!

goed, snel, goede prijs

bestellen gaat makkelijk. een dag later is de bestelling binnen. communicatie met bezorgdienst (GLS) liep uitstekend

Mooi product.

Grote ringen zijn wat mij betreft wel noodzakelijk. De standaard kleine ringen kunnen maar weinig inhoud aan.

prima!

snelle levering, goed producten

Duidelijk en snel

Overzichtelijke webshop en snelle levering

prima service

bestelling geleverd conform aanvraag

Netjes geleverd en snel

Snelle levering, prima prijs

Blij en tevreden met de snelle verzending! Helaas was het adreslabel ‘gewoon’ op een witte zijde van 1 van de doze geplakt. Aangezien ik de dozen gebruik om Lego modellen gesorteerd in op te bergen, is het heel erg jammer dat bij het verwijderen van het adreslabel 1 doos nu beschadigd is (witte toplaag blijft aan adreslabel plakken). Anders was het cijfer een 9 of 10 geweest. Tip voor de volgende keer; of een omdoos gebruiken of het label aan de bruine zijde plakken.

TOP

TOP

Notitieboekjes besteld en de volgende ochtend in huis

Goede en snelle levering

Zeer snelle en goede levering. Hulde!

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding!!

Snelle levering!!

snelle verzending

Website is duidelijk. bestelling binnen 24uur binnen.

Top en naar wens

Dag na bestelling spullen in huis. zeer klantvriendelijk en goeie levering

Jammer

Ik had verwacht orders in verschillende kleuren te krijgen. Ik heb er nu 5 grijze.

Zeer betrouwbaar!

Alle artikelen verkrijgbaar en een zeer goede prijskwaliteit. Meteen de dag na bestelling geleverd. Prima!

Prima.

Gemak en met superlevering

Een 9, omdat er altijd ruimte is voor verbetering, maar ik kan het nog niet vinden. Overzichtelijk assortiment en een handig favorietenlijst, eenvoudig bestellingen terugkijken. Bestelling 9 van de 10 keer de volgende dag in huis. Ontzorgen 2.0 ik word er blij van.

Vanessa

Top helemaal goed

uitstekende service

Het bestelproces is gemakkelijk en alles werd snel geleverd.

zoals altijd weer PERFECT !!

Gisteren besteld en vandaag alweer geleverd. Denken goed met klanten mee !! Waarvoor dank!!

0 sterren

Pakket werd snel geleverd, welliswaar bij de buren maar keurig op tijd

prettige leverancier

Probleem bij Kantoorartikelen blijft het transport, oftewel de schade die ontstaat tijdens transport. Dozen kapot of zelfs opengescheurd. Schade aan pakken papier. Is al meermaals gemeld

Nijverheidsstraat 10

6433 JZ Hoensbroek