Levering van mijn bestelling was prima, maar ik heb de spullen bij bestelling betaald, en ontvangen, maar geen factuur. Bij navraag heb ik vernomen dat deze enkele dagen na levering pas verstuurd wordt. Aangezien ik geen betalingen mag doen zonder factuur, krijg ik hier gelijk vragen over en daar word ik niet blij van. Kantoorartikelen kan ik overal bestellen, dus volgende keer bij een concurrent.
Bedankt voor uw feedback. Dit is inderdaad erg vervelend. Wij zijn druk doende om dit zo snel mogelijk op te lossen. Wij hopen natuurlijk dat wij u als klant behouden. Onze excuses voor het ongemak. Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
ziet er goed uit...
Super ! Dankjewel Willem Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
De verpakkingen van zowel de paperclips alsook de elastiekjes waren open gebarsten respectievelijk gebutst.
Helaas wordt er bij het vervoer wel eens iets beschadigd, Peter. Dat is natuurlijk niet fijn. U kunt dit met een foto mailen naar [email protected] Onze excuses voor het ongemak. Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
Prima verzorgd, maarvoor brievenbuspakkerje wel enorm veel.verdendkosten
Helaas ontkomen wij er niet meer aan om verzendkosten te factureren. Hier zit niet alleen het verpakkingsmateriaal in maar ook o.a. de inpak- en vervoerskosten. Fijn dat u verder tevreden bent. Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
Dankjewel Wout. Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
Uitstekend!
Mooi Bart ! Dankjewel. Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
Ruime keuze aan producten en een super snelle levering!
Goed om te horen dat je tevreden bent Guy. Dankjewel ! Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
Goede service en snel geleverd
Top !! Hier doen wij het voor. Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
De bestelde artikelen werden de volgende dag al bezorgd. Ze waren uitstekend verpakt en voldoen perfect aan mijn verwachtingen. De prijs is uitstekend.
Fijn dat je zo tevreden bent. Dankjewel! Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
Goed om te horen ! Dankjewel voor de dikke 10! Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
Dankjewel Marika. Fijn dat alles naar wens is gegaan. Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
Dik te vrede
Super Theo, Bedankt voor de dikke 10 ! Groeten van Team Kantoorartikelen
Binnen 24 uur ontving ik de bestelde toner, Via tracking kon ik de zending goed volgen. En dat alles tegen de juiste prijs!
Kijk hier doen wij het voor! Bedankt voor je mooie review, Martine. Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
Uitstekende ervaring
Top! Bedankt Wouter. Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
De bestelling werd heel snel geleverd.
Bedankt voor de mooie review !! Groeten van Team kantoorartikelen.nl
Probleem van transport is al meermaals gemeld maar blijft een probleem. Het aanleveren van kopieerpapier is altijd met schade.
Heel vervelend dat het kopieerpapier beschadigd is aangekomen. Wij zijn hierover in gesprek met onze transporteurs voor een oplossing. Mocht de bestelling beschadigd zijn dan horen wij dit graag en wij gaan dit uiteraard voor u oplossen. Onze excuses voor het ongemak. Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
Zeer tevreden over bestelprocedure en levering. Alles volgens afspraak geregeld. Eerste item was uiteindelijk niet leverbaar. Meermaals contact opgenomen en alternatief aangeboden. Echt goed.
Fijn dat wij u hebben kunnen helpen en dat u tevreden bent met het ontvangen van een alternatief artikel. Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
Ik heb een dag eerder gebeld of producten op voorraad waren en hoe zeker het was dat ze de dag later geleverd zouden worden zodat ik hier met de aanwezigheid rekening mee kon houden. De producten waren ruimschoots op voorraad en zouden dezelfde dag bezorgd worden, mits de transporteur de afspraken na zou komen (drukte etc.) Vandaag kwam de bestelling deels binnen, het artikel waar ik specifiek voor gebeld had zat er niet bij. Na telefonisch overleg bleek dat deze van een andere locatie kwam en nu maandag geleverd gaat worden. Dit was niet de afspraak en is ook niet te wijten aan de transporteur. Nu moet ik maar hopen dat er maandag iemand aanwezig is om de bestelling aan te nemen. Het gaat mij niet om de levertermijn, het gaat mij wel om het plan technisch afspraken maken. Ook ik wil dat een transporteur niet voor niets komt.
Helaas gebeurd het weleens dat een artikel in de loop van de dag uitverkocht is en wij dit vanuit een ander distributiecentrum moeten leveren. Hierdoor kan er een dag vertraging inzitten. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
en op tijd
Top ! Dankjewel John Groeten van team kantoorartikelen.nl
Snelle levering en uiteraard helemaal goed.
Dat horen wij graag ! Dankjewel Rene Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
PERFECTE KWALITEIT EN SNELLE LEVERING
Dat is een mooi compliment Mat. Dankjewel! Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
In twee delen geleverd, maar met slechts 2 uur verschil. Alles prima afgehandeld.
Wij leveren vanuit verschillende distributiecentrums in het land. Hierdoor ontvangt u de bestelling soms in 2 gedeeltes. Fijn dat u tevreden bent en ons een dikke 10 geeft! Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
Gebeld, prima advies gekregen. Goede prijs, snelle keurige levering !
Helemaal top, bedankt voor je compliment Iwan. Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
Geen opmerkingen
Dankjewel Peter. Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
Snelle en correcte levering van de bestelde producten.
Zo hoort het ook. Fijn dat je tevreden bent Jenny. Groeten van Team Kantoorartikelen.nl
Nijverheidsstraat 10
6433 JZ Hoensbroek