vriendelijk

Klantenservice is zeer vriendelijk en krijgt van mij een 10+ De bezorging via DHL is ronduit waardeloos. Die kijken nergens naar en rijden gewoon volledig door het gras. Snap niet dat er nog bedrijven zijn die daar zaken mee doen!

top

gewoon top

Het is al een tijdje niet zo best met het leveren van kantoorartikelen, maar deze keer boven verwachting en was mijn bestelling prima op tijd binnen

Zeer snelle levering

Goed produkt, snelle levering.

ruime keuze, goede prijs/kwaliteitverhouding en snel bezorgd

prettig contact gehad over mijn bestelling, vlot geleverd

Ik heb geduld moeten hebben, maar nu is het geleverd.

Ik heb geduld moeten hebben, maar nu is het geleverd.

Beschadigde artikelen in doos

Helaas waren enkele pakken snelfilterkoffie beschadigd in de doos. Hierdoor zijn deze niet meer vacuum.

Alles klopt bij dit bedrijf. Top service goede en snelle levering.

Klantgericht ook als het niet goed gaat met de verzending

Na bestelling van de kantoorartikelen kreeg ik al snel een bericht dat de producten maandag zouden worden bezorgd. Omdat het tijdstip lastig was ivm werk, heb ik de zending bij dhl servicepunt Destil Oosterhout laten bezorgen. Dit was achteraf een slecht idee, omdat medewerkers niet servicegericht waren. Het pakketje bleek zoek, maar dat heeft de leverancier keurig opgelost door de artikelen opnieuw aan ons te verzenden naar ons huisadres. Soms gaan dingen fout, maar het is de kunst om klantgericht te blijven en dat is bij deze leverancier top!

Pijlsnelle levering.

Groot assortiment en snel geleverd!

Mijn favoriete site voor het bestellen van kantoorartikelen

Correcte afhandeling

Goede service/levering.

Prima service.

Bestelde spullen zijn snel en netjes toegezonden.

Helemaal in orde

Precies wat ik zocht. Netjes verpakt. Snel in huis ondanks de gaos bij veel bezorgbedrijven. En artikelen welke ik besteld had zoals afgebeeld en beschreven.

Overzichtelijk en snel geleverd

goed geholpen

Groot bedrijf, groot assortiment en prettig winkelen

Goede service!

Snelle levering en ook goed contact met de klantenservice bij een vraag. Ook de prijs is prima.

Doet wat er beloofd wordt

Top producten

Rommelige levering en ander artikel dan besteld. Voor mij geen 2e keer!

Drie artikelen besteld en dat wordt in 3 leveringen bezorgd. Over efficiency gesproken! Artikel in kleur geel besteld, maar blijkbaar heeft dit artikel heeeel lang in het zonnige magazijn gelegen, want de kleur is grijs/beige of zoiets? Artikel is te gering van prijs om terug te sturen. Maar voor mij wordt het geen 2e keer bestellen bij deze club!

Ik had een probleem dat is goed opgelost

Ik had een aantal zaken besteld en alles is aangekomen behalve het whiteboard. Dit bleek beschadigd tijdens het transport. Na contact gelegd te hebben via het contactformulier is dit goed en snel opgelost. Ik werd goed op de hoogte gehouden over het probleem en de voortgang van de oplossing. Het whiteboard is met een weekje vertraging geleverd.

Zal echt vaker wat bestellen heel netjes

Prima geleverd

Na online bestellen duurt het 3 dgn voor dat het is bezorgd.

Waardeloos

Klok werkt niet met nieuwe batterij.

Verzendkosten TE duur

Rug etiketten besteld, 4 x 10 stuks in totaal. Verzonden in een doos voor € 7,95 , terwijl dit met gemak in een enveloppe verzonden kon worden. Verzendkosten bijna duurder dan het artikel zelf. Een jaar geleden ook hetzelfde artikel besteld maar ook deze is in prijs (flink) verhoogd. Twijfel sterk om nog een volgende keer weer bij Kantoorartikelen te bestellen.

snel en makkelijk

perfect