snelle en zorgvuldige levering

Bijzonder snelle en goede levering. Zelfs eerder dan de aangegeven tijd.

Makkelijk te bestellen, snel geleverd tegen een correcte prijs.

belachelijk, voor 6 potloden zo'n verpakking

ik vind het niet normaal dat 6 potloodjes zo verzonden worden .doos afm. L.30xB21xH12 cm. hier kunnen 60x6 potloden gemakkelijk in. dit had in een envelop BRIEFPOST gekund, dan kan het in de brievenbus en ik hoef niet te wachten tot ze het komen afgeven. pluspunt 1 daarnaast zal dat ook schelen in de verzendkosten (postzegel), pluspunt 2, nu kost de verzending meer dan het artikel. of krijgen jullie als je met DHL verstuurd daar provisie over ? nogmaals belachelijk

Glashelder!

De hoezen; de prijzen en het bezorgproces.

fijn bestellen

Wordt altijd goed geholpen, makkelijk in de omgang, problemen worden meteen opgelost. Fijn om dan zo je spulletjes te kunnen bestellen. Thanx!

Snel geleverd en precies zoals verwacht!

Deze website gevonden in mijn zoektocht naar geplastificeerde paperclips. Tegen een scherpe prijs de gewenste paperclips besteld. Deze werden snel geleverd en de kwaliteit is prima. Kom hier zeker terug voor een volgende bestelling van kantoorartikelen!

Snelle levering zonder problemen

Vroeger zaten wij bij " Office Centre ", maar die ging failliet. Dus blijkt kantoorartikelen.nl een prima vervanger !!

goede service

Snelle levering en vriendelijke klantenservice

Altijd een snelle levering

Mijn bestelling is altijd snel afgehandeld en thuisbezorgd en ik ben tevreden over het product.

Snel geleverd met de gewenste producten

Goede service en snelle levering

Na selectie van het product, wilde ik iets meer informatie voordat ik overging tot bestelling. Telefonisch contact gehad en meer informatie ontvangen. Product besteld en de volgende dag geleverd. Uitstekende service!

recht door zee service zonder poespas

wat je besteld krijg je zonder vertraging of gezeur. maak het wel eens anders mee ,dus een welkome geen gezeur levering.

Prima ervaring

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle uitlevering van het product en een zeer duidelijke communicatie.

Snel goede service en uitleg

prima product, ineffectieve verzending

Telefoonnotitieblokken waren zoals aangegeven, maar het had gemakkelijk in een brievenbuspakketje gekund. Nu kostte de verzending ruim €8 en werd het geleverd in een grote doos. Milieu-onvriendelijk en onnodige kosten.,

geleverd wat besteld is dat was goed, wel langer wachten.

bestelling was goed, maar de verpakking was onnodig te groot, had met wat goede wil briefen bus pakket kunnen zijn.

Prima !

Mooi op tijd !

Wij zijn dik tevreden

Dag een besteld, dag twee geleverd. Goederen in goede orde ontvangen.

TOP

Net als de vorige keer, snel en compleet.

Vlotte levering

Snel, vlot, gezwind en vlug

snelle en correcte verzending

Snelle en correcte verzending zo vlak na de feestdagen. Prima assortiment.

Vlotte levering!

De cv levering is snel en netjes

alles waar gemaakt wat ze beloofden

super

Goede kwaliteit sn bezorgd

De mappen zijn van goede kwaliteit. De bestelling en verzending gingen soepel

Nijverheidsstraat 10

6433 JZ Hoensbroek