uitstekende service

Na bezorging bleek een gedeelte van de bestelling beschadigd. Slechts een mailtje was nodig om na twee dagen een nieuw exemplaar kosteloos in de bus te ontvangen. Top service !

Snel verzonden

Snel verzonden Goed verpakt Mooie kwaliteit vislijn

Overzet clip bril

Snel en goede prijs kwaliteit

Leuke hengel, molen en kunstaasjes voor prima prijs. Snel geleverd!

In één woord: top

Snelle levering en niet duur

Makkelijk besteld, goed in zijn prijs en snel geleverd.

Makkelijk besteld, goed in zijn prijs en snel geleverd. Eigenlijk wat de titel al zegt. Bij het openmaken van de verpakking nog een aardigheidje extra erbij. Dat is nog eens service.

Dikke prima hoor

Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Makkelijke site, snel besteld, snel en gratis thuisbezorgt en je wordt tijdens het verzenden goed op de hoogte gehouden...

Wordt goed geregeld, snel geleverd en goede vis spullen!

Super snelle levering

Alles in orde, en op tijd

Perfect geregeld

Zoals het hoort, snel netjes en duidelijke communicatie

Prima. Kom er zeker terug!

Degelijk maar redelijk zwaar schepnet

Een opvouwbaar schepnet van(Rozemeijer) besteld € 59,95 Een goed degelijk schepnet, is wel aan de zware kant 1,4 kg en mijn magneet van 3 kg trekkracht laat hem regelmatig vallen Retour zenden kost me €13,50 Graag op de site het gewicht vermelden

Alles gewoon in een zin goed.

Ik heb een landingsnet besteld bij Roofvis. Nl en ben er uitermate mee in mijn nopjes de kwaliteit is zeer goed en dat voor een zeer goede prijs. De levering was ook top dus al met al ben ik zeer tevreden.

Goede en snelle service.

Geleverd met een waarborg voor het product.

Een volwaardig product met een correcte prijs. Tevreden over de kwaliteit van het materiaal. MVG Jona.

Alles goed

Alles goed

aanbevelenswaardig

ervaring met Roofvis XL is positief, snelle levering, goed product. enige negatieve ervaring, maar daar kan Roofvis XL niets aan doen, is de levering van de bestelling door Packs.nl, in tegenstelling tot op de site staat laten ze het pakket bij de voordeur achter als je niet thuis bent. je bestelling staat dan in weer en wind terwijl Packs.nl helemaal niet weet wanneer je thuis komt. maar over Roofvis XL niets dan goeds.

Zeer behulpzame medewerkers

Vragen per e-mail worden snel, vakkundig en vriendelijk beantwoord, iets wat ik elders niet zo snel zie. Top !

Alles netjes ingepakt. Alles aanwezig plus een extra cadeautje. Goede service.

Goede kwaliteit en snelle levering

Snel geleverd, kwaliteit, goedkoop

Goede prijs kwaliteit verhouding

Waar ik naar op zoek was

Beetje kale website

Alles netjes afgeleverd, zoals het hoort. Top!!!

Ik heb een goed product ontvangen voor een mooie prijs.

Ik heb een aasemmer met zuurstofpomp gekocht van maar liefst 20 liter. Hij zit stevig in elkaar met een degelijke draagbeugel. De meegeleverde zuurstofpomp doet wat hij moet doen. Kortom, ik ben in mijn nopjes met dit product.

Snelle en correcte levering; uitstekend

Duidelijke website en snelle en correcte levering; aanrader

Maasdamsedijk 51

3297 AK Puttershoek

Over Roofvis XL

Bij Roofvis XL vind je alle producten voor het vissen op meerval, snoek, snoekbaars, baars en andere roofvissen!