Besteld en meteen geleverd en netjes verpakt

bijna 4 jaren - perfect.

snel, kwaliteit

Prima op tijd geleverd

Mooi vismateriaal voor een scherpe prijs. Aanrader. Zou goed zijn om assortiment zeevis materiaal uit te breiden.

Snelle levering eb allemaal top spul

Nieuwe kunst aasjes besteld meteen op 3 van de 5 een snoek. Waaronder 68cm 77cm 95 cm op dezekfde plug

Alles vlot verlopen!

Na 2 dagen mijn bestelling al ontvangen.

Altijd BEET Top

Grote keus in materiaal. Veel voor weinig geld en supersnelle bezorging. Topklasse !!!!

Uitstekende service

Had 2 paar laarzen besteld voor de maat. Aangezien ik in de buurt woon kon ik op afspraak langs gaan om de bestelling te halen en uiteraard om te passen. Aan de deur betaald voor 1 paar ( want de ander kon uiteraard gelijk terug ) was allemaal geen probleem. Factuur stond voor dat ik thuis was netjes in de email. Perfect geregeld! Reageert snel op email berichten voor de afhaal afspraak.

Goed geleverd de spullen zijn ook goed dus een aanrader. En het is snel binnen.

Top!!

Eerste keer besteld bij Roofvis XL. De bestelling werd super snel geleverd. Was een brievenbus pakketje, postbode kreeg het er helaas niet door maar was thuis dus was geen probleem. Top service van Roofvis XL.

Top goeie voorns en vers

Mooie snoeken op gevangen dus het werkt

Gewoon top

Goede materialen snelle verzending niks om over te zeuren

Goeie website

Zeer tevreden. Goede kwaliteit spullen

Snelle levering, goed en netjes verpakt, goeie kwaliteit en mooi formaat vissen.

Eerste keer besteld, snelle levering, keurig verpakt in box van piepschuim. Vissen met mooi formaat en keurig vacuüm verpakt.

Snelle levering, goed product

Goed contact gehad en ook heel goed gecommuniceerd!!!

Uitstekende service en keuze

Zeer goed bevallen en ook persoonlijke uitleg gehad.

Prima bedrijf

Duidelijke site, snel geleverd en product voldoet aan omschrijving.

Vlotte, snelle afhandeling van mijn bestelling. Kwaliteit van het product is uitstekend

Mooie producten Mooi prijsje Snelle bezorging

Zijn best wel snel met verzenden

Snelle en juiste levering!

Levering van kunstaas, schepnet , onthaakmat, en een paar onderlijnen zodat er meteen de volgende dag kon worden begonnen met vissen.

Om 3 uur besteld, volgende dag om 9.30 geleverd!

Zeer snel geleverd!,

Maasdamsedijk 51

3297 AK Puttershoek

Over Roofvis XL

Bij Roofvis XL vind je alle producten voor het vissen op meerval, snoek, snoekbaars, baars en andere roofvissen!