Simpel en snel.

Was niet best

Helaas eenmaal in het water, viel die helemaal uit elkaar. No hard feelings

Ruim voldoende

De ogen van het kruisnet en de steel waren van erg zwak staal waardoor ik bijna he kruisnet verloor , dit is waarschijnlijk goed op te lossen met stevig stratenmakers koord , al met al goede producten en snelle levering. Ik kom zeker terug. Mvg J Sevens

Snelle bezorging en uitstekende nazorg

Ik kocht onlangs een netje bij RoofVis XL dat helaas niet voldeed. Zonder gezeur heeft dit bedrijf een keurige oplossing getroffen en ook geholpen met een advies voor een vervangend exemplaar die beter zou moeten voldoen. Ik ben erg tevreden met de getroffen oplossing. Beide producten werden snel en correct verzonden en waren prima verpakt. voor het hele proces mijn complimenten.

Goede spullen snel bezorgd aantrekkelijke prijzeb

Primaa

Nadat mijn eerste bestelling niet sas zoals beschreven, werd er gelijk gekeken naar een oplossing. Dit is gelukt en een nieuwe opgestuurd.

Prima levering

Goede kwaliteit nette prijs snelle levering.

Snelle levering en goed produkt

De levering ging zonder problemen ¨Snel en goed ¨

Snelle levering, goed verpakt!

Zeer tevreden over de eerste bestelling. Er volgen er zeker nog meer. Jeroen

snelle berzorging

erg goeie website ben erg tevreden te zijn

Duidelijke website, snelle levering en goede service.

Bestelling keurig verpakt binnen gekregen, artikelen van zeer goede kwaliteit. Handschoenen waren helaas te klein, maar worden keurig omgeruild voor een grotere maat. Goede service en een website waar het bestellen zeker de moeite waard is.

Snelle levering van correcte en bestelde produkten

Precies de juiste producten die ik heb besteld.

Een webwinkel met bestaansrecht.

Ik ben altijd op zoek naar de betere online winkel en met RoofvisXL webshop heb ik er weer 1 gevonden met een ruime keuze in het assortiment.  Het proces, van het plaatsen van een order, betaling, bevestiging, verpakking, verzenden met track en trace tot de bezorging waren naar belofte voorspoedig verlopen. Ik ben dik tevreden en raad deze webwinkel iedereen aan.

super

correcte en snelle levering

Snel en gemakkelijk om hier te bestellen

had alleen maar een topoogje nodig, maar dit is supersnel geleverd

Supersnelle, correcte levering !

The artikelen zijn goed en de prijs ook

Echter duurt het best wel lang voor het ontvangen van de gekochte artikelen voor ik het in huis had.

Supersnelle, correcte levering !

Snelle service, volgende dag binnen.

Top-ogen besteld, goede kwaliteit en dag erop binnen.

Ruim assortiment en snelle levering!

Was al lang opzoek naar een opbergbox en roofvis heeft het, besteld en snel gekregen!

mooi product, snelle levering

Mooi product, goede prijs, snelle levering

Goede service.

Pakketje was snel bezorgd en alles in orde.

Maasdamsedijk 51

3297 AK Puttershoek

Over Roofvis XL

Bij Roofvis XL vind je alle producten voor het vissen op meerval, snoek, snoekbaars, baars en andere roofvissen!