Keurig geleverd zag er goed uit

Zag er goed uit en netjes op tijd gebracht

Tevreden

Maar ik zou graag een berichtje ontvangen dat het boeket was afgeleverd

flowers that arrived were fantastic

used your service twice and have been impressed on both occasions, thank you

Mooi boeket en snel bezorgd

Het prachtige boeket met sterke bloemen is snel bezorgd. Heel tevreden.

Kan het met een gerust hart uit handen geven

Tiptop verzorgd en heel van dat er communicatie was via de mail,om eventuele onduidelijkheden te verifiëren. Helemaal goed en ik ga jullie zeker weer benaderen indien nodig. Groet,Elly

Prima.

Zorgvuldig, klantgericht en prachtige boeketten.

Mooie bloemen, maar zonder afzender verstuurd

Mooie bloemen, maar zonder afzender verstuurd, dus 't huwelijkspaar wist niet van wie ze 't hadden gekregen. Heb moeten vragen of ze 't ontvangen hadden. Pijnlijk.

Prima en vlot geregeld!

Prima en vlot geregeld!

helemaal goed uitgevoerd!

makkelijk, snel en betrouwbaar

Hele fijne en persoonlijke service!

Ik moest bloemen bestellen voor een evenement op mijn werk. Even gebeld met de winkel. Ik wilde iets wat niet op de website stond, maar ben ontzettend goed geholpen om precies te krijgen wat ik wilde. Heel blij mee!

Snelle service en prachtige bloemen!

De verzending was snel geregeld en de ontvangende partij was blij verrast met prachtige kleurrijke bos bloemen en drank!

Heel Attentief en professonelle

Heel helpvol met mijn begrafenis bestelling

iedereen blij

Heel toegankelijk, Makkelijk om keuze te maken. Mooi boeket afgeleverd op juiste tijd. Ontvanger blij en ik blij. mijn hartelijke dank voor de charmante service.

Heel tevreden.

Verzonden als troostboeket en telefoontje dat het werkelijk een bijzonder mooi boeket was, dus bennik (de gever) heel tevreden.

My go to flower delivery service in Amsterdam

I order flowers from Australia and everything goes smoothly.

Hele goede service en erg benaderbaar

Na mijn bestelling hoorde ik dat de beoogde ontvanger van de bloemen uit Amsterdam was verhuisd. Ik kon de bestelling nog afzeggen en kreeg meteen mijn geld terug. Hele begripvolle mensen aan de telefoon.

mooie en op tijd

Eer was een mooie boeket en op tijd als ze hebben gezegd. Via online zijn makellijk om te bestellen.

Dit was voor mij de eerste keer dat ik een boeket bij Amsterdam flowers heb besteld en heb laten bezorgen Maar zeker niet de laatste keer Hele snelle vriendelijke service Een aanrader !!

Leveren volgens afspraak en de kwaliteit is dik voor elkaar.

Voor herhaling vatbaar. Dit was reeds mijn tweede bestelling en er zullen meer volgen.

Helemaal goed!

Ging helemaal goed en naar wens

Goede service en kwaliteit!

Klantvriendelijk

Bij mij as de bevestiging per ongeluk niet aangekomen, maar na een telefoontje hebben ze alles gecheckt. Boeket is goed aangekomen.

Mooi!

Altijd een mooi samengesteld boeket.

Werkelijk een prachtig boeket!

Werkelijk een prachtig boeket,en keurig op tijd ontvangen. Het boeket zat vol verschillende bloemen waarvan sommige nog in knop zodat het boeket lang meegaat. Echt een aanrader waar ik iemand heel erg blij mee heb gemaakt:-)

very satisfied

Super !