Zeer tevreden goede kwaliteit en afspraak nakpmen

nooit meer iets bij jullie bestellen

gelukkig dat het goedkoop was mijn bestelling nooit ontvangen zelfs niet bij de buren

Besteld en netjes op tijd ontvangen

Goed. Makkelijk om te bestellen en betalen. En alles was mooi op tijd geleverd.

Mijn kleinzoon zal het prachtig vinden

Ik vind het prachtig ben blij dat ik deze besteld heb

Shirt met broekje van speler van Barcelona besteld. Zeer snelle levering, prima product

Super snel bezorgd

Snelle bezorging en keurige aflevering

Toppie!

Leuk setje, mijn kleindochter was er blij mee

Voetbaltenue is prachtig en was erg gewild verjaardagscadeau!

Moon, efficient.

Moore shirts, snel ntvangst

top

top!

Good

Goede kwaliteit !

Als ik nog een truitje nodig heb bestel ik weer bij jullie!

Leuke setjes

Kwaliteit trampoline!

Onlangs een trampoline aangeschaft. En is fijne trampoline. Beetje aan het stoeien geweest met in elkaar zetten. Maar met z'n tweeën is het gelukt.

Niet goed

Dit pakje was bedoeld om met nieuwjaar af te geven aan mijn zoon! 2 maal ben ik thuis gebleven omdat ze dan gingen het pakje leveren! Niets gezien/niets gehoord! U ben rijker geworden voor iets wat wij niet gekregen hebben. En vooral de teleurstelling van mijn zoon omdat hij geen cadeautje had!

Top!!!

Prima voor elkaar allemaal. Goede service.

Great

Fast, got what i ordered.

Tot nu toe niet goed.

Eerst mooi snellere levering. Mijn pakketje is echter op 23 dec. door DHL direct teruggestuurd aan leverancier aangezien adressering onjuist was. Begrijp ik nog. Mailcontact gehad en belofte dat als pakket bij hun retour is gekomen, ze het naar juiste adres zullen sturen. Nog twee keer gemaild met ze. Nu 2 weken later en nog steeds niets ontvangen maar al wel betaald. En geen telefonisch contact mogelijk. Komend weekend dit pakket nodig als cadeau voor kleinzoon. Ik baal!!

Goede service, Snelle levering, super kwaliteit. Gehele proces precies zoals ik het voorstelde. Dank jullie wel

Heel moie kinder foetbal pakken goeie kwaliteit echt te vreden

Netjes geleverd

Het is mooi shirt en broek Ook de juiste maat.

Het shirt dat ik bestelde kwam behoorlijk snel. Helaas vond de bezorger het nodig het pakket op straat te dumpen. Na het melden is er snel een nieuw shirt opgestuurd, zodat ik het toch nog met kerst kon geven.

Slechte pasvorm

Voor de prijs had ik een mooi setje verwacht, maar heel eerlijk gezegd ziet het er niet uit. Kinderen zijn blij met hun Ronaldo pakje, dus ik zal het niet ruilen, maar ik vind het het geld absoluut niet waard. Materiaal is heel dun, mouwen zitten heel strak. Echt een raar gezicht. Tegenvaller...

Heel snelle levering

Bestelling net voor kerst gedaan in de hoop dat het trainingspak op tijd voor de kerst geleverd zou worden en ja hoor op de 24e werd het keurig op tijd geleverd! Mooie kwaliteit trainingspak.

Kromme kerkstraat 1 1

7412XK Deventer

Over Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning biedt een breed assortiment aan goedkope voetbalshirts en voetbaltenues. Denk daarbij aan voetbalshirts van Barcelona, Real Madrid of het Nederlands Elftal. Voor 22.00 besteld is morgen thuisbezorgd! Ga hier naar de webshop.