Filtre

Zeer snel en goed

Super klantvriendelijk

mijn voetbalpak was niet aangekomen door DHL en is terug gestuurd naar de Voetbalkoning in tussentijd hadden ze al een nieuwe opgestuurd super klasse.

snelle afhandeling voor goede prijs

snelle afhandeling voor goede prijs

Mooi pakje,

Ik bestelde een voetbalpakje voor mijn kleinzoon met op de achterkant zijn naam en leeftijd (rugnummer). Omdat ik geen orderbevestiging kreeg, belde ik uw nummer. Na een dag kreeg ik alsnog de bevestiging en twee dagen later het pakje. Goede kwaliteit en afgewerkt volgens bestelling. Mijn kleinzoon is er blij mee!

De bezorging ging prima, nu nog afwachten hoe het uit de verpakking komt als mijn kleinzoons het voor hun verjaardag uitpakken.

Mooi tenue voor redelijke prijs!

Perfect product maar slecht levering

Perfect product maar absoluut niet tevreden van uw partner DPD (levering) !

Snel geleverd en goede kwaliteit!

Snel geleverd en goede kwaliteit!

had meerdere artikelen besteld voor de maatbepaling en het retour was snel verwerkt en afgerond

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik heb wel meer bij jullie besteld. De service is gewoon goed. Deze Oranje shirts gaan naar Engeland toe. Wel bedankt voor de goede service

Alles goed en snel ontvangen

Twee Shirts met opdruk besteld. Opdruk was goed gedrukt en pakket kwam de volgende dag aan

Pakket niet ontvangen

Heel slechte ervaring Pakket werd helemaal niet geleverd Was voor mijn zoon zijn verjaardag

1 ster is nog teveel

Ontzettend slechte kwaliteit kleding, klantenservice is ook slecht 1 keer een mail terug gehad en daarna hoor je helemaal niks meer van ze, 1 advies hier nooit wat bestellen

Snelle levering maar twee verzending betaald dat is jammer

Snel geleverd en goeie kwaliteit

Kwaliteit prima. Snel geleverd. Prijs redelijk duur maar waar niet

Super service!

Er zat een klein weef foutje in het geleverde. voetbalshirt. Zonder gedoe kregen we zeer snel een vervangend exemplaar toegestuurd. Prima service!

Snel geleverd en kleinzoon was heel blij met zijn shirt als verjaardagscadeau

Tevreden met de aankoop

Mooi shirt met eigen naam van goede kwaliteit

Snel en goed!

Goeie en leuke kleding voor een goeie prijs/kwaliteit.

Snel en volledig

Juiste pasmaat snelle levering

Prima kwaliteit en snelle levering

1 Kromme kerkstraat 1

Deventer 7412XK