Mooie kwaliteit en de maat is erg goed ben er blij mee Groetjes

Mooie kwaliteit tenue voor betaalbare prijs

Mooie tenue van NL elftal!

Binnen 24 uur bezorgd. En de maat is ook goed

Zeer vlotte service

Overzichtelijke website, vlotte levering. Kindermaten gaan wel met 2 maten omhoog

Goede en snelle bezorging.

Pakket op tijd geleverd. Netjes verpakt.

Website OK, besteld en binnen een paar dagen alles goed ontvangen. Perfecte dienst.

Prima en mooi op tijd geleverd.

Aflevering zoals belooft.

Goede kwaliteit, snel bezorgd.

Goede kwaliteit, snel bezorgd.

Goede kwaliteit

Makkelijk besteld, snelle levering en prima kwaliteit

Geen service, slechte kwaliteit kleding!

De belofte voor 14:00 besteld volgende dag in huis, klopt niet de dag daarna kwam de bestelling pas. De kwaliteit van de kleding is bar slecht, 1e dag dragen al 5 halen in de kleding. En dat voor €50.. Spijt van de aankoop!

Op tijd geleverd, voor verjaardag van ons kleinkind

Tijdig geleverd voor verjaardag van ons kleinkind

Onzekerheid

Nog steeds niks ontvangen weet ook niet wanneer?

Eenvoudig om te bestellen en snel geleverd

Eenvoudig om te bestellen en snel geleverd

Top, en snelle levering

Top, en snelle levering

Ik had een te groot broekje waar het koordje snel gebroken was. Al snel had ik contact met de klantenservice die me vriendelijk te woord stondt. Uiteindelijk heb ik een nieuwe set ( shirt en broekje ) gekregen waarvan het broekje een maat kleiner. Top service!

Best. Shirt. Everrrr.

Heb keepetstenue besteld, bedrukt met eigen naam en nummer. Valt idd klein zoams website zegt maar ik hou van strak dus gewoon M besteld. Ben 1.88m en shirt is echt mooi, mint met roze strepen op de mouw.

Snelle levering en keurig netjes bedrukt

Waardeloos

Kom de afspraaken niet naar Wat een slecht bedrijf Nooit meer iets bij dit bedrijf bestellen

Snelle levering en mooie kwaliteit. Mijn zoon wilde zijn naam op het shirt gedrukt dus wij hadden een langere levertermijn verwacht maar binnen 48 uur werd het pakje al geleverd en het ziet er top uit.

Niet tevreden.

Het shirt en broekje zijn prijs/kwaliteit gezien prima, de levertijd was ook goed. Maar de tekst op de rug zit er geribbeld op en dat is slecht en lelijk. Omdat het persoons gebonden is kan ik het ook niet ruilen, dit vind ik jammer en geen goede service.

Snelle levering en prima shirt

Ben blij met mijn 'Oranje' shirt. Heel goede prijs, prima kwaliteit en snel geleverd!

ja mooie shirt ,prijs vond ik ok

mischien iets te lang moeten wachten ,maar zou kunnen ,omdat het verlengd weekend was

prima prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering, prima kwaliteit voor een goede prijs

1 Kromme kerkstraat 1

Deventer 7412XK