Ze kwamen netjes alles na

Dat is goed

Vlot

Gemakkelijk om te bestellen Vlotte levering

Uitermate slecht

Mijn bestelling is maandag voor 22:00 gedaan zodat het nog de volgende dag voor Koningsdag bezorgd zou worden maar doordat alles slecht geregeld was werd het pas donderdag laat bezorgd terwijl het dinsdag tussen half 9 en 11 uur bezorgd zou worden

Goed geholpen en snel geleverd, top!

Mooie shirt, broek en sokken. Kleur echt zoals op de site. Heel tevreden en snelle levering.

Top tenue, top levering

Zoals afspraak bezorgd en het voetbaltenue ziet er prachtig uit!

Zeer slecht

Zeer slechte kwaliteit shirt voor een te hoge prijs

Slecht

Op de website staat dat wanneer je dan bestelt, je het shirt de volgende dag in huis hebt . Echter heeft het bij mij meerdere dagen geduurd. Verder valt het shirt heel klein en staat er een heel ander logo op dan bij het echte shirt. Een teleurstelling. In de tekst bij het shirt stond dat het om het shirt van 2021 / 2022 ging. Dit is dus niet zo. Jammer, ik bestel hier nooit meer.

Snelle levering, uitstekende service.

Zoals aangegeven 1 maat kleiner besteld. En zowel het broekje als shirt zitten goed. Snelle levering en er bleek een letter niet te kloppen dus binnen een paar dagen kregen we een nieuw shirt opgestuurd. Zeer tevreden.

Ten tweede male prima

Goed gedaan

Slechte stof, veroorzaakt irritatie

Ik heb een shirt besteld en die kwam ruim op tijd binnen. Echter was de stof al niet van heel denderende kwaliteit, toen ik erin ging zweten kreeg ik allemaal uitslag waar de stof had gezeten. Ik heb het shirt ook van te voren gewassen met mijn normale was middel dus dat moet niet uit maken.

Nep shirt dat snel geleverd wordt maar van slechte kwaliteit is

Gezien de prijs verwacht je een merk shirt en geen fake. Mijn fout, toch niet goed genoeg opgelet. Na 1 keer dragen en wassen al diverse haaltjes en onvolkomenheden… dat belooft niet veel goeds. Opvallend dat alleen de top beoordelingen zichtbaar zijn: ik begrijp nu waarom.

mwah

Bestel een M komt tot mijn navel terwijl ik al heel mijn leven M draag

Alles ok

We zijn zeer tevreden

Snel en accuraat

Zowel de bestelling als de bezorging (per postpakket) bevielen erg goed. Snel geleverd en de maat paste als gegoten. Leuk om cadeau te geven.

Snelle levering goede kwaliteit

Slecht.

Pakket is niet geleverd.

Tegenvallertje

Na besteld te hebben een mooi shirt te hopen mogen ontvangen bleek bij ontvangst dat het shirt niet overeenkomt met de productfoto op de website. Later telefonisch contact gehad met een medewerker, die gewoonweg aangaf niet te gaan over de desbetreffende kwestie en ook vrij ongeïnteresseerd overkwam of enige moeite ondernam om mij uberhaupt te helpen.

Super slecht

Niet bedrukt terwijl wel aangevraagd!!!!!!!

EK 88 trainingsjack + naam en nmmr

Snel, goed en netjes geleverd, en goede pasvorm!

Uitstekende service en product

Mijn zoontje is zo bij met de tenues dat we er meerdere per jaar bestellen. Nu 1x een van mindere kwaliteit, aangegeven via de mail en perfect opgelost . Ik raad voetbalkoning aan voor iedereen!!

Uitstekende service

Goede prijzen, snelle levering. Goede oplossing bij een kleine klacht. Ik beveel voetbalshirtskoning.nl zeker aan en zal zeer zeker weer bestellen bij een volgende keer.

Super snel

Snelle levering!