Goed geregeld!!

Goed geregeld

Pas une bonne expérience

Le produit que j'ai reçu a un défaut (minime) mais un défaut quand même et je ne sais pas si j'aurais le temps de le renvoyer et de recevoir un nouvel article non abîmé avant la Noël.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Op tijd en op de juiste wijze mijn order ontvangen.

Aanrader!!

Top snelle levering en prachtig product

Super snel geleverd

Goed verpakt netjes en snel geleverd

Goede kwaliteit, snelle service.

Goede kwaliteit, snelle service

Touwtje broekje geknapt

Het touwtje van het broekje is na een keer dragen al geknapt. Kwaliteit stof voelt ook matig aan. Ik beveel het product niet aan.

Goede ervaring

Helaas was het voetbalpakje te klein. Binnen een week had ik een grotere maat besteld en de kleine maat teruggestuurd. Nu is het enkel wachten op de retourbetaling van het te kleine voetbalpak.

Prima service, snelle levering, leuk tenue

Net als altijd goede, snelle service

Fijne service om een fout te herstellen

Ik ontving shirts in de verkeerde maat. Ik heb contact opgenomen en heb nieuwe shirts toegestuurd gekregen. In de goede maat. Het aanbod op de site van de te kleine shirts staat nu veel beter uitgelegd op de site. Dus niet alleen ik ben geholpen maar ook alle klanten die hierna nog bestellen.

Snel geleverd!

Goede webshop, veel keuze, niet duur, supersnel

Ik heb wat Ajax- en Oranjeshirts gekocht om aan neefjes in het buitenland te geven. De shirts die ik kocht zijn niet de officiele Ajax of Oranjeshirts maar ze zijn van heel goed materiaal, mooi en redelijk geprijsd. De communicatie met de winkel is prima, heel behulpzaam en snel. Levering is supersnel.

Super uitrusting

Voldoet aan de beschrijving kwaliteit prijs TOP.

Goed!!

Ik zat met een vraag en deze werd heel snel en duidelijk beantwoord. Ik heb vervolgens mijn bestelling geplaatst en deze was tijdig geleverd. Mijn product is zoals beschreven op de website.

Snel accuraat en betrouwbaar

Snel accuraat en betrouwbaar

Super snelle levering

Ik was wat laat met een cadeau en had al bedacht dat ik een bon zou maken. Maar het voetbalpakje van mijn zoontje zijn favoriete speler werd de volgende dag al bezorgd (ondanks eerdere bezittingen met DHL). Dus een super blij kind

Zeer snel en goed

Super klantvriendelijk

mijn voetbalpak was niet aangekomen door DHL en is terug gestuurd naar de Voetbalkoning in tussentijd hadden ze al een nieuwe opgestuurd super klasse.

snelle afhandeling voor goede prijs

snelle afhandeling voor goede prijs

Mooi pakje,

Ik bestelde een voetbalpakje voor mijn kleinzoon met op de achterkant zijn naam en leeftijd (rugnummer). Omdat ik geen orderbevestiging kreeg, belde ik uw nummer. Na een dag kreeg ik alsnog de bevestiging en twee dagen later het pakje. Goede kwaliteit en afgewerkt volgens bestelling. Mijn kleinzoon is er blij mee!

De bezorging ging prima, nu nog afwachten hoe het uit de verpakking komt als mijn kleinzoons het voor hun verjaardag uitpakken.

Mooi tenue voor redelijke prijs!

Perfect product maar slecht levering

Perfect product maar absoluut niet tevreden van uw partner DPD (levering) !

Snel geleverd en goede kwaliteit!

Snel geleverd en goede kwaliteit!

1 Kromme kerkstraat 1

Deventer 7412XK