Correcte en stipte afhandeling van de deal.

Zie boven

Mooi voetbal pakje!!

Mooi voetbal pakje met eigen naam. Mijn kleinzoon was super blij ermee.

Voetbaltenue ziet er mooi uit !

Het is voor onze kleinzoon in Curaçao, maar weten zijn reactie nog niet. We schatten in dat hij er binnenkort heel blij mee is !

Heel mooi meegevallen. Ik zal nog op deze site bestellen

Vlotte service. Ik heb donderdagnamiddag een bestelling geplaatst in België en de maandag daarop heb ik mijn bestelling ontvangen.

Voetbal tenue besteld van Real Madrid met eigen naam erop gedrukt. Hele mooie kwaliteit ! Ik ben zeer tevreden.

Snel en ziet er prima uit

Klein min puntje: de touwtje van het broekje lieten meteen los, is natuurlijk snel op te lossen, maar toch jammer

Hele goede ervaring

Artikel besteld, wat al snel stuk ging, na contact, direct weer nieuwe gekregen, zonder gedoe, prima hoor

Goede kwaliteit/prijs verhouding

Ik moest eerst een account aanmaken om te kunnen bestellen en dat was even puzzelen voordat ik dat door had. De bezorging was snel, geen 24 uur omdat ik net na 22.00uur had besteld maar de dag erop. Het product was snel gevonden en is van goede kwaliteit.

Heel tevreden.

Mooi tenue gekocht voor mijn zoon. Alles ging heel vlot en kwam de volgende dag al binnen. Heel tevreden.

Ik ben heel tevreden

Ik ben heel tevreden over deze sokken, heel goede kwaliteit . Mijn kinderen zijn heel blij. Heel snelle levering.

Prijs kwaliteit zeer goed en mooi

Very reliable and easy

Ordering, buying and receiving was 100% correct, recomend.

Lastige keuze

De maat van m’n kleindochter is 128 en groeit naar 134. Die maat leveren jullie niet. Dan is de keuze lastig en voor de zekerheid er dus geen naam op gedrukt.

Snelle levering en vriendelijke klantenservice

Vrijdagmiddag laat een bestelling geplaatst en het artikel is keurig de volgende dag geleverd.

Prima shirts!

Maat is goed

Goede kwaliteit tegen goede prijs

Netjes verpakt en op tijd geleverd

Uitstekende shirts en snelle levering

Erg goed. Mooie producten, eenvoudig te bestellen en snelle levering. Ik kom zeker nog eens terug voor een volgende bestelling.

Weinig keus

Veel shirts op de site staan maar weinig te kiezen vanwege de maten

Snelle juist levering

Geen echte officiele voetbalshirt

top

mooi product

Barcelona kindersetje

Snelle levering en zag er goed uit

Veel opties en snelle service

Goede en vertrouwde website

Verschillende tenue's gekocht en alle van prima kwaliteit

1 Kromme kerkstraat 1

Deventer 7412XK