Perfect!

Super snelle levering en prachtige kwaliteit! Zoon is er super blij mee!

Prachtig shirt met opdruk geleverd voor mijn nichtje. Toen bleek dat er vlekjes inzaten ( fotos gestuurd) werd dit direct opgelost. Super

Niks negatiefs te melden. Product duidelijk. Bezorging duidelijk. Value for money.

Goede en snelle levering!!

Door snelle levering kon het nog mee met een pakket richting Libanon!

Vlotte levering, mooi shirt

Kind is dolblij met het gave voetbalshirt met de naam van zijn idool erop.

geweldige service

op het met zijn naam bedrukte voetbalshirt van onze kleinzoon zat een vlekje op de voorzijde. Het was niet een grote vlek maar viel wel op op het donkerblauwe shirtje. Na een mailtje gestuurd te hebben met een foto van het vlekje, kregen we binnen 3 dagen een nieuw bedrukt shirt!! Nog op tijd voor de verjaardag van de kleinzoon! Top!

Teleurstellend

Een complete set besteld met bedrukking van het T-shirt. Echter is de afstand van de letters ongelijk waardoor het er erg lelijk uitziet. Dit viel iedereen die ik het heb laten zien gelijk op. Na overleg met Voetbalkoning (meerdere malen moeten emailen) geven ze aan dat dit gewoon zo hoort en geven daarna geen oplossing of reactie meer. De verzending is ook in een goedkope dunne papieren envelop zonder beschermend folie. De envelop was vol scheuren aamgekomen. Ik zou dus aanraden om elders te kopen.

Snelle levering!

Via de website een WK '88 Oranjeshirt besteld met opdruk en rugnummer voor een jare '80 party. Zeer gemakkelijk om je naam en gewenste rugnummer in te geven en levering van de order geschiedde binnen een week. Top!

Een shirt besteld, waar een naad van los zat. Direct een nieuwe toegestuurd gekregen. Fijne service!

heel goed

mooi en degelijk qua kwaliteit. Postpaket versturen effe met hindernissen

Mooi voetbal tenue

Supersnel in huis en super goedkoop een leuke Poolse voetbal tenue van goede kwaliteit gekocht. Bedankt

Nette en snelle levering

Nette en snelle levering. Misschien goed om bijvoorbeeld merknaam of replica bij artikel te benoemen.

Er was een verkeerde maat geleverd

Er was een verkeerde maat geleverd

Dik tevreden

TOP

Uitstekende service, snelle levering! Zeer kwalitatief artikel!

Zoals beloofd

Snelle afhandeling van zowel bestelling als retour, doen zoals ze beloven!

Super service!

Heb nu voor de 2de keer een tenue met opdruk besteld. Door een foutje van mezelf was er wat mis gegaan en ze hebben super meegedacht om dit naar wens op te lossen. Klein minpuntje vind ik dat de sokken vrij snel slijten aan de bovenste rand.

Goede kwaliteit en snelle levering

De kleding is van goede kwaliteit met mooie kleuren. Snelle levering.

Mooi voetbalshirt voor mijn kleinzoon gekocht met zijn naam er op

Mooie kwaliteit! Leuk shirt ! Ik moet het nog cadeau geven,maar ik weet zeker dat hij het mooi vindt.

Levering perfect, product prima. Tevreden klant.

Duidelijke site en vlotte levering aan eerlijke prijs!

Goed geholpen en snel

Het was snel geregeld. En erg snel binnen! Top service.

Ziet er leuk uit, versturen laat te wensen over.

Voor mijn kleinzoon een keeper tenue besteld met opdruk Noppert23 voor zijn verjaardag. Shirt ziet er erg leuk uit ben alleen niet tevreden over de manier hoe het is verzonden. Het had geregend, de envelop in de bus was nat, en toen ik het open maakte zat het er los in zonder iets van plastic eromheen. Verbaasd was ik want als de envelop scheurt of er gebeurd iets mee kan de kleding beschadigen. Misschien voortaan de kleding even in plastic dat scheelt een hoop.

1 Kromme kerkstraat 1

Deventer 7412XK