extra

mon petit fils est ravis

Het is een prachtig shirt

Zeer vlot ontvangen. Goed op de hoogte gehouden via mijn mail. Mijn kleinzoon zal er blij mee zijn.

Bezorging goed en snel. Geld retour matig

Bezorging snel, de dag erna al in huis, alleen had ik de verkeerde maat besteld en het geld van de retourzending heb ik nog steeds niet retour dat duur langer (nu 8 dagen)

Uitstekende service

Snel en goed

Snelle service, zelfs bedrukt shirt. Alleen geen bevestiging na besyelling ontvangen, maar gelukkig plots en tijdig geleverd.

goede deal

snel gevonden ,en snel ontvangen goed betrouwbaar

Op zich prima!

Op de website staat, "valt klein, zou een maat groter bestellen". Ik heb een XXL besteld, maar ik had de normale maat (XL) wel kunnen bestellen, shirt valt als een normaal shirt. Verder ziet de bedrukking er op de achterzijde wat goedkoop uit. Al met al snap ik dit ook wel als het shirt € 45 kost, maar misschien een tip :).

zeer klantvriendelijk en snelle srvies mooie kwaliteit

snelle levering en goede kwaliteit

snelle levering en goede kwaliteit

Vlotte levering. Goede prijs/kwaliteit.

Vlotte levering. Goede prijs/kwaliteit.

Heel goede service en dadelijk verzonden

Heel goede service en dadelijk verzonden

Gewoon goed

Was op tijd zoals gepland was leuk tenue zoontje was er blij mee .

Was op tijd zoals gepland was leuk tenue zoontje was er blij mee .

Opening hoofd voor shirt te klein

Ik heb - zoals de website vermeld - al voor een maat groter gekozen, maar een Nederlands hoofd - is gewoon te groot voor de opening in het shirt. Ik denk dat de maatvoering op Azië is afgestemd of zo.

Helemaal goed

Ik had al eerder een shirt besteld maar door mijn schuld een verkeerde postcode gegeven wel klopt het adres dus een nieuwe besteld en prima op tijd mijn vraag is nu komt het eerst shirt nu nog of helemaal niet gr

Super ervaring

Zeer goede ervaring!

Superservice

Mijn pakket was na 10 dagen nog niet aangekomen, na 1 mail heb ik mijn artikelen een dag later nageleverd gekregen, op tijd om mijn kleinzonen blij te maken

Superservice

1 Kromme kerkstraat 1