Goede levering

Goede levering van het product. Ik heb alleen geen bevestigingse-mail en factuur ontvangen. Kan ik deze alsnog krijgen? Factuur heb ik nodig om de kosten te declareren

Nummer ‘7’ werd helaas héél basic geprint

Kleuren van truitje en broek zijn mooi. Nummer ‘7’ werd helaas héél basic geprint.

Pasvorm geen 10, maar wel een mooi shirt en snelle levering

Voor 22:00 besteld, de volgende morgen al in huis! Top geregeld. Mooi shirt zoals op de foto's, maar de pasvorm is geen 10. De schouders zitten bij mij een beetje gedraaid en daardoor krapjes. Verder zit het shirt goed.

Snelle verzending, onduidelijke tekst op site, retourverwerking duurt lang

Op de site staat bovenaan “neem een maat groter, pak valt klein” onderaan staat precies het tegenover gestelde dat het op maat valt. Ik had dus 2 maten besteld. Het werd de volgende dag geleverd! Echt super snel dus!! Super netjes verpakt. De pakken gepast en idd het viel op maat. De te grote retour gestuurd, 3 dagen later. Nu 2 weken later is deze nog niet behandeld. Verder echt een top service. Maar hoop dat mijn retour wel behandelt gaat worden.

Helemaal top

Snel geleverd en alles compleet. Kwaliteit ook prima.

Heel tevreden

Bestelling is snel geleverd. Shirtjes zijn van goede kwaliteit en leuk voor de kinderen met hun eigen naam erop. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Levering komt niet

Levering laat erg lang op zich wachten, al gemaild om een stand van zaken te ontvangen, maar geen reactie. Graag wens ik mijn geld terug, of tenminste het bestelde (alsnog) te ontvangen. Dank voor een spoedig bericht!

Mooie producten, goede kwaliteit, snelle levering

Mooie producten, snelle levering en goede kwaliteit.

Mooie producten, goede kwaliteit, snelle levering

Mooie producten, snelle levering en goede kwaliteit.

Betaald maar geen ontvangst

Na 1,5 week nog geen pakje. Zit in depot Dpd. Vrijdag zogezegd aan de deur geweest... we zijn de ganse dag aan het thuiswerken. Dus fabeltje.

1 Kromme kerkstraat 1

Deventer 7412XK