Prima producten

Snelle levering , goede producten tegen leuke prijs

Snelle levering en leuke pakjes

Mijn zoon is erg blij met zijn voetbal pakjes.

Tevreden

Tevreden over het product en levering.

Kind was er apetrots mee!

Kind was er apetrots mee!

Leuk, maar te laat

Goede prijs-kwaliteit. De belofte “voor 22u besteld, morgen in huis” kon jammergenoeg niet worden waargemaakt.

Prima kleding voor een goede prijs

Een voetbaltenue met achternaam besteld. Het was snel in huis en het was mooi bedrukt. Een goede prijs

Snelle levering mooi kwaliteit Kortom blij mee

Helemaal top!

Super ervaring! Mijn zoontje is dol op voetbal pakjes, bestelt bij jullie bij aankomst bleek er een setje niet helemaal goed, melding van gemaakt en we kregen meteen een nieuw setje geweldige service!! ons zoontje helemaal blij!! En wij zelf blij... Bedankt!!

Uitstekende service

Ik had last-minute een leuk verjaardagscadeau nodig voor m'n neefje. Tenue met bedrukking besteld, volgende dag al binnen. Perfecte service!

Super snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit

In een woord geweldig

Mooie webshop Prijs kwaliteit uitstekend Snelle levering Stevige verpakking

Shirt retour gestuurd, geen geld terug ontvangen

Aangezien het shirt te groot was, heb ik deze retour gestuurd bij dhl goirle.. Daar is mij beloofd dat het geld terug op de rekening zou gestort worden, dit is helaas(nog) niet gebeurd Kan dit worden nagekeken en recht gezet worden? Eerlijk duurt het langst Mvg raf

goede bezorging

perfect blij dat het zo snel geleverd was en niet in de tuin of karton container is gedump zoals bij post .nl

Vlug toegekomen

Was heel blij,goede kwaliteit,heb direct nog een tenue voor andere kleinzoon bijbesteld

geweldig

Snelle levering, mooie voetbalpakjes.

Snel en behulpzaam

Mijn bestelde shirt was snel verzonden. De levering door DPD liep fout. Hierbij heeft vortbalshirtkoning me goed geholpen om snel mijn pakketje terug te vinden.

Très bien

livraison super rapide pour la Belgique c'est le seul site où j'ai trouvé le maillot que mon fils voulait

Snel, goeie maat en mooi spul!

Nvt

Nvt

Slecht kwaliteit

uw kwaliteit is zeer slecht. de afdruk is slecht. ik zou niemand aanbevelen.

Bezorging te laat en shirt slecht bedrukt

Werd een dag later dan beloofd geleverd, en dat is onhandig als verjaardagscadeau. Lelijke vouw op bedrukte deel, denk door te snel opvouwen na bedrukken. €50,00 voor een kindershirtje en broekje is niet bepaald goedkoop en dat maakt niet uit, maar dan moet het wel gewoon goed zijn. Geen tweede keer.

Zeer positief.

Ik had een voetbalshirt besteld met opdruk maar had hierin een foutje gemaakt.Ik kreeg een email van de klantendienst met de vraag als de opdruk wel juist was waardoor ze het nog konden aanpassen. Snelle levering. Goede service. Vriendelijke klantendienst.

Het bestelde ontving ik bijna een week te laat.

Ik had in het weekend van 1/2 juli een shirt besteld omdat ik naar het EK voor vrouwen ging. Shirt zou volgens DHL op woensdag geleverd worden. Al snel een mail van DHL ontvangen dat er 1 a 2 dagen vertraging was. Omdat k op vrijdag naar Engeland ging voor het EK vrouwen op wonsadag een mail gestuurd naar voetbalshirtkoning.nl Aangezien ik op donderdag nog geen reactie binnen had heb ik gebeld met voetbalshirtkoning. Ik zou diezelfde dag worden teruggebeld of worden gebeld echter nul reactie ontvangen. Uiteindelijk op maandag bij terugkomst uit Engeland shirt ontvangen. Veel te laat dus maar wat nog erger is dat ik ook geen reactie heb gehad op mijn telefoontje. Vriendelijke groet, Sjaak Verkade

Prima ervaring

Snelle verzending, goedkoop en goede service!

1 Kromme kerkstraat 1

Deventer 7412XK