Slechte kwaliteit

Had er iets meer van verwacht, dacht dat het merk Adidas zou zijn. Maar dit is markt kwaliteit dat was eens maar nooit meer.

Zeer tevreden.

Zeer tevreden over belcontact/ levering en shirts.

Supersnelle levering!

Voetbalshirt besteld voor onze kleinzoon.Ziet er goed uit,maar is nog niet uit de verpakking geweest ,gebeurt over een paar weken want dan is hij jarig!

Slechte kwaliteit

Tenue is na 2x wassen al pillig. Mail gedaan maar helaas ook geen reactie.

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Top!!

Top!!

Prijs/kwaliteit prima

Vlotte en correcte levering

goed maar late levering

Er was gezegd de dag nadien, maar het was 3 dagen nadien. Nog redelijk snel, maar dus te laat voor de verjaardag. Dan moeten ze niet 'dag nadien' op de site zetten.

Slecht georganiseerde levering

Het voetbaltenue heb ik nog niet in mijn bezit Ik moet het zelf gaan afhalen Dpd is aanmijn deur geweest om 12h22 of zo Ik had een papier gezet om bij de buren te leveren maar weet niet waarom dit niet gebeurd is want die was thuis Om 12h41 hebben ze terug geprobeerd maar ik was om 12h30 thuis en ik heb niemand gezien En dat is met elke levering via dpd zo Ik mag niets meer bestellen als het met hun geleverd wordt dus slecht voor jullie zaak Nochtans op de website stond levering met dhl

Super snel

Snel besteld, snel geleverd!

Snel geleverd, mooi tenue. Goede kwaliteit en naar wens bedrukt. Onze zoon is er blij mee!

Nette shirts

Genoeg voorraad, duidelijke website. Mijn zoon is blij met zijn PSG teneu .

Een mooi verjaardagscadeau voor onze kleinzoon

Bestelling was mooi op tijd, en geheel naar wens. kleinzoon was er heel blij mee.

Teleurgesteld

Ik betaalde bijna €40,- voor een afgeprijsde oude set(2018) Dan verwacht je wel een originele set. En geen namaak.

Doet niet wat ze beloven

Ik bestelde een shirt die de volgende dag zou geleverd worden. Ik rekende een marge in van 3 dagen. Helaas kregen we de shirt pas de dag na het feestje. Niet tevreden dus:-(

Slecht kwaliteit

Het shirt van mijn zoon was nog geen 24uur oud of de eerste naad liet al los .....heel teleurstellend.

Super geweldig en snel.

Mijn ervaring was geweldig, super snel en netjes geleverd. Kan niet beter.

Prima levering alleen nog geen reactie van klantenservice.

Snelle service, alleen het shirt ziet er anders uit op de site dan dat ik geleverd heb gekregen. Hierover heb ik een bericht gestuumaar helaas nog geen reactie ontvangen.

Heb een voetbal outfit gekozen voor myn zoontje met zyn naam erop,… Echt mooi gedaan,origineel, We kregen ook veel complimenten hieromtrent! Ben ZEKER nog geïnteresseerd om myn aankopen by jullie verder te doen! Dank je wel voor

Goed!

Snellere levering en goede prijs-kwaliteit verhouding. Aanrader

Top snel netjes

Netjes op tijd en een goed kwaliteit voor de prijs aanrader xxx

goede zaak voor voetbalshirts

Assortiment stipt geleverd

Assortiment overzichtelijk. Bestelling op tijd op goede adres

1 Kromme kerkstraat 1

Deventer 7412XK