Prima! Vlot en dik in orde

Zeer tevreden van de volledige service. Vlotte bestelling op de site. Levering ging zeer snel. En de kwaliteit is ook helemaal in orde!

Vlotte bediening

Perfecte communicatie

Top, snel besteld en 2 dagen erna thuis

Mijn ervaring met voetbalshirtskoning is zeer positief … Ze zijn snel de bestelling ging makkelijk en levering klopte precies

prima snelle levering

Top geregeld

Doen wat beloofd is

Volgende dag in huis.

Volgende dag in huis klopt niet helemaal.

N.v.t.

N.v.t.

Teleurgestelde zoon

Ronaldo tenue rood groen besteld. Cadeau voor de zoon zijn verjaardag. Wat waren we teleurgesteld toen we zagen dat het broekje er niet bij was!!! Hopelijk wordt dit netjes rechtgezet!

Kwaliteit is zeer slecht van het pakje

Mijn dochter en ik zijn zeer teleurgesteld in dit pakje. Ze heeft het 1 x gedragen en t is zeer slecht nu. Pluizen ,halen etc niet meer te dragen.

Slechte kwaliteit

Netjes afgeleverd en goede kwaliteit. Een dag later dag gepland binnen, maar dat was geen probleem.

Prima service.

Snelle levering van mijn oranje trainingsjack. Prima kwaliteit.

Snelle levering en het pakje zag er mooi afgewerkt uit!

Zie hierboven

Heel goede service

Jesse is erg blij met zijn mooie shirt. De maat valt inderdaad klein, dus had ik een grotere maat besteld.

Het is allemaal heel vlot verlopen.

volgende week komt de kleinzoon van Zweden ik hoop dat het t-shirt hem past

Slechte kwaliteit

2 voetbal pakken voor Mijn zoontje bij jullie besteld. 1 ervan van het nederlands elftal uitteneu met naam. Na 1 x dragen al helemaal pluizen en vol met haken. Heel jammer en daar was het setje echt te duur voor!

mwah

Ik heb het idee dat de pakjes hetzelfde zijn als via ali express. Eerder daar pakje besteld maar waren snel lelijk. Nu gehoopt dat dit andere kwaliteit voor toch redelijke prijs. Maar nu al haaltjes in de shirt, zoom los enz. Jammer.

Slechte kwaliteit

Snelle verzending! Maar helaas slechte kwaliteit de pakjes zijn nu al stuk

De prijzen zijn perfect. Bestellen ging moeiteloos. Snelle levering!

Top toernooishirts

Snelle levering en goede prijs kwaliteit toernooishirts voor het hele team!

Uitstekend.

Pakket zoek geraakt bij DHL, na 1 keer mailen nieuw tenue opgestuurd

Doen wat ze zeggen. Goede levering

Heb 3 voetbalshirts besteld met bedrukking. Dit had ik snel nodig voor mijn reis naar Vietnam. Even een mail gestuurd als attentie en berichten snel terug dat het in orde komt. Zo gezegd zo gedaan en nu zijn de kids in Vietnam super blij DANK VOOR DE SNELLE LEVERING

Prima !

Nette, vlotte afhandeling

Echt heel nep

Tenue is voor de prijs die je betaald echt heel nep. Wel snel geleverd. Ik ga voortaan eerst op Ali kijken

Kromme kerkstraat 1 1

7412XK Deventer

Over Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning biedt een breed assortiment aan goedkope voetbalshirts en voetbaltenues. Denk daarbij aan voetbalshirts van Barcelona, Real Madrid of het Nederlands Elftal. Voor 22.00 besteld is morgen thuisbezorgd! Ga hier naar de webshop.