Overzichtelijk website en leuk dat het met naam kan.

Top!!

Mooie kwaliteit, fantastische service!

pakje zijn mooi

We hebben 3 voetbalsetjes besteld voor onze kleinkinderen Van Manchester United Ronaldo Voetbaltenue - 2021-2022 - Kind en Volwassenen Netjes op tijd geleverd. Ze zijn ook mooi, alleen de kleuren zijn verschillend en dat hadden wij niet verwacht. en dat verschil zie je goed als ze naast elkaar staan. dit is wel jammer.

Onvoldoende info over levertijd en teleurstellende kwaliteit van truitjes.

Er is geen info over levertijd naar België dat er een extra dag bijkomt. De kwaliteit van de shirtjes zijn allesbehalve goed te noemen voor de aangeboden prijs.

geweldig

top

Snel En goede kwaliteit

De order wordt snel behandeld in duidelijke e-mails. Ik had het Suriname tenue en in realiteit ziet hij er nog mooier uit dan dat je het online ziet. Dat geld ook voor de Suriname gymtas. De natuurfotos op de tas zijn erg mooi. De vlag is in de kleuren zoals het moet zijn. Ik ben erg tevreden en de bezorging is er de volgende dag. Ik kom zeker nog een x terug om voor me zoontje wat te kopen! Groetjes Jolanda Semler

Heel mooi shirt.

Fijne after sales

2 shirtjes besteld en 1 bestelling zat er niet bij. Contact opgenomen en alsnog na gestuurd. Fijn geholpen.

Eerste ervaring met een positieve noot

Snelle levering zoals beloofd

Hele fijne ervaring

Fijne en overzichtelijke site, snel gevonden wat ik zocht en de volgende dag al in huis! Top

Dubbel gevoel

De ervaring met voetbalshirtskoning m.b.t. bestellen en communicatie is prima. De bezorging door DHL is verschrikkelijk. Wordt niet op de afgesproken dag bezorgd en daar ontvang je een dag later pas een mail over. Op tijd bestellen heeft dus geen enkele zin, DHL levert niet conform de afspraak. Erg jammer, zeker als een kind op zijn pakje wacht, want dat komt morgen al

Teneu met bedrukking besteld Snel en zeer netjes geleverd. Mooi gedrukt.

Mooie kwaliteit, valt wel klein

Mooie kleur. Kwaliteit super. Valt wel erg klein. Mijn zoon heeft net maat 116 en heeft dus een voetbalshirt en broek maat 128. Zit iets oversized maar wel goed!

Snelle levering en mooie bedrukking, maar hele dunne kwaliteit van shirtjes, broek en sokken

Jammer van de tekst

Snelle levering Maar waarom schrijven jullie de tekst niet met een hoofdletter??? Nu staat er jesse in plaats van Jesse staat heeeeel raar

Goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit.

bestelling veel te laat

Mijn bestelling speciaal geplaatst via voetbalshirtskoning.nl omdat zij de werkdag erna zouden leveren. Uiteindelijk pas na het weekend geleverd, waardoor we met lege handen naar een verjaardagsfeestje moesten.

Product licht beschadigd

Levering snel en adequaat. Betreffende shirt was echter licht beschadigd, jammer genoeg. Als keuze aanbeveling er een is tussen ja of nee, is het antwoord nee.

Prima, snel geleverd, goed verpakt

Heel te vreden

Snel geleverd en vooraf gewaarschuwd dat t shirt klein uitvalt.

Prima tenue! Snelle levering shirt en broekje vallen qua maat goed. Sokken zijn te klein (maat 35-38, S, valt als maat 32…)

Goede ervaring

Het artikel ziet er mooi uit. Het opschrift van naam ook goed. Goede verzending

Geweldig goed meegedacht!

Heel fijn dat er zo meegedacht werd om het eindresultaat tot een groot succes te brengen. Tip: het zou op zich handig zijn om te kunnen bellen met mensen van de klantenservice, dat scheelt een hoop heen en weer gemail. Het heeft het eindresultaat niet in de weg gestaan, maar gewoon een stukje handiger/praktischer als eea in 1 telefoongesprek afgehandeld kan worden ipv via meerdere e-mailgesprekken.

Afhandeling is gelopen zoals het moet zijn .

Onze kleinzoon was heel blij met zijn voetbaltenue . Bedankt voor de snelle en correcte levering . Mvg. Désiré.

Snelle service, mooie heldere kleur!

Dunne stof waardoor bij lichte kleur iets door schijnt.

Kromme kerkstraat 1 1

7412XK Deventer

Over Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning biedt een breed assortiment aan goedkope voetbalshirts en voetbaltenues. Denk daarbij aan voetbalshirts van Barcelona, Real Madrid of het Nederlands Elftal. Voor 22.00 besteld is morgen thuisbezorgd! Ga hier naar de webshop.