Het bestelde product is op tijd geleverd.

Past perfect

Past perfect goede kwaliteit

Makkelijk en snel

Duidelijk met bestellen. Shirtje netjes en snel verzonden.

Levering super, kwaliteit valt iets tegen

Levering was keurig, precies volgens de informatie op de website. Stof van het pak pult wel heel snel. Ik heb voor hetzelfde geld betere kwaliteit gehad.

Helemaal top,en snel geleverd

Het bestellen ging kinderlijk eenvoudig

Goed product, snelle levering. Alles wat ze beloven komen ze na. Dikke 5 sterren.

Goede prijs en kwaliteit, en zeer snel geleverd.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Geweldig!!

Bedrukt shirt maat groter besteld omdat dat wordt aangegeven. Deze was veel te groot, email gestuurd en waren heel begrijpelijk en kreeg een kleiner shirt toegestuurd

Perfect op tijd geleverd

Mooi op tijd geleverd en mooi verzorgde kwaliteit. Zeer tevreden

Prima kleding

Mooi tenue, op tijd geleverd

Vandaag besteld, morgen in huis!!

Prachtig voetbaltenue voor onze jarige zoon besteld! Hij is er dolblij mee!!

Goede service en voorwaarden

Trainingspak besteld, erg mooi, goede prijs, helaas toch iets te groot voor mijn zoon, maar kon gemakkelijk retour. Goede service.

Supermooi voetbalshirt!

Supermooi voetbalshirt! Op het shirt zat helaas wel een vlek. Contact opgenomen met de klantenservice die goed bereikbaar was en dit is uitstekend opgelost, door mij een nieuw shirt te sturen. Zoon is helemaal blij met zijn shirt.

Duidelijke website, fijn dat werd aangeraden om een maat groter te nemen. Snelle levering.

Prima kwaliteit, snelle levering!

Prima web shop!

Prima levering en goed product

Prima levering op tijd. Goede cijfers en letters bedrukt. Neefje erg blij mee

Perfect en snel geleverd zelfs met eigen naam

Topper

Alles dik in orde

Status als bezorgd. Helaas nooit aangekomen.

Status als bezorgd, helaas niet aangekomen. Contact met DHL. Advies contact op te nemen met webshop. Contact webshop, e-mail aan webshop. Van kastje naar muur.

Mooi produkt en redelijk vlot geleverd

Snel besteld. Er stond: de volgende dag in huis, maar het was paasweekend, dus dat ging niet op. Het duurde daarna nog een aantal dagen. Maar het is een mooi setje. De moeite waard.

Probleem met DPD

DPD heeft niet thuis geleverd , wij waren nochtans thuis en hebben ook geen bericht gelaten waar het uiteindelijk geleverd was

Pakketje terug gestuurd omdat het model te strak was kreeg het niet over mijn kuiten. Via dhlparcel: code jvglotc0033999424 Nog geen terug betaling ontvangen Graag bericht. Groet, Herman Lauers

Snelle en nette levering

Besteld en levering zoals beloofd

Supergoed

Keurig geregeld allemaal complimenten

Kromme kerkstraat 1 1

7412XK Deventer

Over Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning biedt een breed assortiment aan goedkope voetbalshirts en voetbaltenues. Denk daarbij aan voetbalshirts van Barcelona, Real Madrid of het Nederlands Elftal. Voor 22.00 besteld is morgen thuisbezorgd! Ga hier naar de webshop.