*****

ik kan aleen complimenten zeggen over jullie website. We hebben die toevallig gevonden,omdat onze zoon van 9 was jarrig en wilde graag voetbal shirt van Christiano Ronaldo.Shirt en helle setje met sokken ziet de prachtig uit.Het past heel mooi uit op onze zoon,hij is precies zulke type net als zijn grote held Ronaldo,dus we zijn dankbaar en van plan nog verder bestellen..Echt goeie snelle service en kwaliteit is alla tutti,hoe zeggen we.Nogmaals bedankt en tot gauw.Jullie zijn top!!! Gr.Andrea M.

Snel, degelijk, wel twijfel over de maat, valt klein uit. Kan ook aan mij liggen.

Snelle levering, mooi shirt.. mijn zoontje is er blij mee!

Verkeerde maat

De maat xxl komt totaal niet overeen met het product. De kwaliteit van de stof was ook erg slecht en heb het ook teruggestuurd.

Top!!!!!

Bestellen en leveren de volgende dag !

Ik heb het pakket nog steeds niet gekregen

Ik heb het pakket nog niet gekregen

Mooi shirt!

Ik had het shirt om 20:00 besteld en de volgende dag om 13:00 was hij al binnen. De levering is uitstekend! Het shirt is ook prima kwaliteit voor de goedkope prijs! Al met al dus een top uitgave!

Goede kwaliteit en zeer snel geleverd

Ben zeer te vreden

Dit nu 2de setje wat ik besteld hebt super snelle levering Zijn zeer tevreden

Nog niets ontvangen

We deden onze bestelling 8 dagen geleden en hebben nog steeds niets ontvangen, dus daarom de laagste score. We kunnen niets beoordelen, buiten de levering en die laat dus lang op zich wachten

pakket nog niet geleverd en ik heb geen verder nieuws ontvangen.

al wat ik weet is dat het pakket is verzonden.

Aanrader

Goede kwaliteit en op tijd geleverd.

Levertijd verkeerd aangegeven

Product komt te laat. Slechte klantenservice

In de drukste tijd van het jaar besteld maar het shirt mét naam was heel snel binnen. Top!

Duidelijke website, vlotte afhandeling en communicatie, snelle levering

te laat geleverd

Mooi product, maar gisteren pas geleverd het had een kerst cadeau moeten zijn

Top bedrijf. Goede service

Heb het niet thuisgekregen

Heb niets gekregen

Ik ben teleurgesteld dat je geen kinder maat van de broek voor devoetbal uitrusting van Ronaldo kan bestellen Groetjes

perfeckt

perfeckt in orde en vooral heel goede service

Alles keurig netjes op tijd ontvangen

Goedkoop materiaal

De prijs/kwaliteit verhouding is niet in orde. Ik bestelde een kinder voetbaltenue met naam, bedrukking (transfer print) is prima in orde, maar het goedkope materiaal van het sportpakje zelf viel me tegen, denk aan het soort dat je op de markt ziet liggen voor een paar euro. Alleen kost het hier 10x duurder.

Prijs kwaliteit oké, ook de levering was hier op tijd.

Oké

Kromme kerkstraat 1 1

7412XK Deventer

Over Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning biedt een breed assortiment aan goedkope voetbalshirts en voetbaltenues. Denk daarbij aan voetbalshirts van Barcelona, Real Madrid of het Nederlands Elftal. Voor 22.00 besteld is morgen thuisbezorgd! Ga hier naar de webshop.