Mooi shirt voor mijn zoontje, nu had ik al een maat groter dan hij normaal heeft en nog is het shirt aan de krappe kant. Vandaar 1 ster minder. Voor de rest prima

Mijn pakket werd niet bezorgd!

Mijn pakket was naar verluid in de brievenbus gestopt door DHL, maar als dit zo was, niet in de juiste brievenbus. De letter achter het huisnummer was niet vermeld, maar bij navraag was het pakket ook niet bij een van de andere letters na het huisnummer bezorgd.

Ziet er mooi uit

Slechte levering

De levering werd niet tijdig geleverd en laat dat nu net de reden zijn waarom ik bij jullie besteld had. Voor 22u besteld morgen in huis staat er. Wel ik heb om 14u besteld en het was pas 2 dagen later in huis. Toen ik DPD belde kreeg ik te horen dat ze nooit de dag erna al konden leveren en toen ik jullie mailde zeiden ze dat er vertraging was bij DPD (wat dus niet klopte maar voor jullie wel de handigste uitleg is)! Het was mijn eerste bestelling en ook meteen de laatste. Ook stond er op jullie website officiële short van België, bij levering zag ik meteen in de broek staan geen officiële broek. Jammer dit!

Bijna prima

Vrij duur in totaalprijs en verkeerde maat van broekje toegezonden gekregen...

Slecht niet eens 1 ster waard

Super slecht. Volgens hun website voor 22 uur besteld volgende dag in huis. Pakketje kwam 3 dagen later. Moest het omruilen dus helaas weer opnieuw bestellen en ja hoor ook dit pakket kwam zelfs 5 dagen later. Met Klarna besteld. 1e pakketje staat er nog steeds niet in. Inmiddels al bijna 1 week terug gestuurd nog steeds niks gehoord. Klantenservice is ook slecht lieve meiden aan de tel, maar kunnen zelf niks dan alleen maar doorgeven.

Klantenservice antwoordde niet

Meermaals telefonisch en per mail de klantendienst gecontacteerd omdat mijn shirt niet geleverd werd na 24u. Telkens werd gezegd dat ze me over uurtje gingen contacteren met meer info. Jammergenoeg geen feedback ontvangen. Uiteindelijk is shirt een dikke week te laat toegekomen. Kan gebeuren, maar geef dan toch feedback.

Prima kwaliteit en goede prijs

Vlotte levering en prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend

Mooi (bedrukt) shirt en binnen 24 uur thuis.

Reageren snel, levering volgens verwachting

's Avonds een mail gestuurd volgende ochtend al bericht. Snelle levering, volgende dag bestelling in huis.

3 dagen te laat geleverd

Als je beloofd dat je de volgende dag gaat leveren doe dit dan ook. Niet 3 dagen later zonder enige communicatie vanaf jullie kant. Het artikel was net op tijd binnen voordat ik op vakantie ging. Kwaliteit is verder wel goed.

Spelfout op shirt zeer snel en correct opgelost

Helaas zat er een spelfout in de naam achterop het door ons bestelde shirt (hier kwam ik zelf pas drie weken na de bestelling achter). Ik heb dit via het contactformulier gemeld, kreeg een dag later een excuusmail (foutje van de drukker) en kreeg twee dagen later een nieuw shirt met de juiste naam - uiteraard zonder kosten - in de brievenbus. Zeer goede klantenservice! Een bewijsfoto van de spelfout was niet eens nodig.

goed maar het beloofde tijdstip was niet correct.

Voor mij moet zeker niet alles onmiddellijk geleverd worden. Maar omdat er genoteerd stond dat de levering de dag nadien zou gebeuren ging ik ervan uit dat het zo zou zijn en dan kon ik het cadeautje meenemen naar het feestje. Dus niet!

Na twee dagen was het binnen, een maat groter besteld en paste kleinzoon goed en hij was er blij mee en zeker met z’n naam achterop!

Order not receive yet

You ask me feed back, so I suppose that my order is lost …. Please could I have quickly a clear status of my order ?

Prima ervaring

Snel geleverd, met eigen naam en rugnummer. Neefje was er mee in zijn (voetbal)nopjes. Wel redelijk prijzig voor een kindershirtje.

Ok

Er ontbrak wat aan mijn bestelling maar dat werd na een mailtje snel opgelost, dus tevreden.

Heb meer verwacht voor het price.

Ziet goed out maar ik heb better kwaliteit voor het price verwacht!

Correcte afspraak en levering!

Correcte afspraak en levering!

Omdat er werd aangeraden een grotere maat te nemen, had ik dit gedaan voor mijn (redelijk) kleine zoon. De t-shirt en broek bleken bijgevolg toch wat te groot. Zonder problemen heb ik dit kunnen terugsturen en een kleinere maat kunnen bestellen (zonder extra verzendkosten te betalen).

Broekje vrij dun van stof shirt prima

Broekje vrij dun van stof shirt prima verder goede levering

Betrouwbare informatie en snelle levering

De website werd door een kennis aangeraden die eerder ook besteld had. Ik had ruime keuze en het was ook nog in de aanbieding. Na bestelling werd het de volgende dag al geleverd. Heel tevreden met het resultaat.

Duidelijke website , snelle levering , mooi shirt !

Makkelijk met bestellen door goede site. mooi shirt ontvangen, blij mee !

Goed verzorgd

Zeer snelle service komen hun afspraken na

M’n vriend was er erg blij mij en hij zit prima wel 1 maatje groter bestellen

Kromme kerkstraat 1 1

7412XK Deventer

Over Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning biedt een breed assortiment aan goedkope voetbalshirts en voetbaltenues. Denk daarbij aan voetbalshirts van Barcelona, Real Madrid of het Nederlands Elftal. Voor 22.00 besteld is morgen thuisbezorgd! Ga hier naar de webshop.