Super goede webshop!

Donderdag eind van de middag een bestelling geplaatst. Een gepersonaliseerde deken. Zaterdag al binnen! Onwijs snel en mooie kwaliteit.

Mooie producten

De cadeaus zijn super mooi en zitten een mooie cadeautas.

Prima service en lieve knuffels

Ik had al eerder knuffels met ons bedrijfslogo besteld, maar deze is echt heel leuk. En mooi geprijsd. Ook de afwikkeling gaat lekker vlot. Ons logo hebben ze nog in hun bezit dus daar hoefde ik. niets voor te doen. Heel leuk.

Top bedrijf!!

Súper leuke kraamkadootjes met naam (en nog veel meer) Snelle levering en snel in reageren

Heel tevreden.

Heel tevreden met de gepersonaliseerde kinder rugtas. Keurig afgewerkt stevige teddystof. Snel geleverd.

Snel een mooi persoonlijk cadeau.

Het rugzakje met naam werd bijzonder snel geleverd, binnen 2 dagen. Het zag er netjes en verzorgd uit. Voering maakt wel een ritselend geluid. De ontvanger was er blij mee.

Snel geleverd en overzichtelijk om te bestellen.

Super service

Bestelde een konijn met naam voor onze nieuwe kleinzoon. Is snel geleverd.

Zeer snelle levering

ik wou snel een persoonlijk kado hebben als kraamkado na een geboorte. Dit hebben jullie verzorgd

Bedrukte tas gekocht

Prima kwaliteit snelle levering

Mooi cadeau en op tijd geleverd

Een prachtig cadeau voor mijn kleindochter

Staan voor wat ze beloven.

Klantvriendelijk en persoonlijk contact.

Super snelle service

Voetbalschoenen tas voor mijn kleinzoon besteld met zijn naam er op

Prima ervaring. Ontdekte na bestelling een fout. Gecorrigeerd voor verzending. Net ontvanger gesproken. Heel erg blij met knuffel met naam en geboortedatum.

Kwaliteit en snel

Het door mij bestelde badlaken met borduursel werd snel geleverd en is van prima kwaliteit

Snelle levering en mooie tas

De sporttas werd snel geleverd en zag er zeer mooi uit.

Super tevreden

Heel mooi gedaan. Snelle levering.

Hele mooie deken en knuffel

Heb een dekentje en knuffel besteld met naam echt heel blij mee heel mooi goede kwaliteit en super snelle levering zeer tevreden. Echt een aanrader! Ik ga ik vaker bestellen.

Top geregeld kraamkado !

Mooi kado en voortdurend goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Levering super snel en mooi ingepakt. Mijn relatie was er erg blij mee !

Na bestelling goede informatie over product en status van verloop. Levering uitstekend verpakt en product zag er top uit. De jarige was zeer content met zijn persoonlijke lederen BBQ schort.

Leuke bedrukte cadeaus

De teenagers in mijn familie die bedrukte t-shirts van Koter Kado kregen waren er heel blij mee. Kortom, missie geslaagd!

Geweldig!

Het konijn is een geweldig kado om weg te geven en/of te krijgen... Heerlijk zacht en prachtig geborduurd!

Perfect, we moeten alleen te vaak (zelf) achter de factuur aan en dat is niet fijn.

Goed en snel

Goed en snel

Een superjacht knuffeldoekje

Een schattig klein konijntje met knuffellapje. Mooie bedrukking!

Ecologieweg 2

3343LM HENDRIK IDO AMBACHT

(0180) 546346

Over Koter Kado

Koter Kado levert al sinds 2005 de allerleukste gepersonaliseerde kadootjes voor jong en oud. Alle producten worden door ons zelf geborduurd, bedrukt, gegraveerd etc. Personaliseer naar wens en maak het uniek. Van Teddy rugzakken tot handdoeken, van Happy Horse knuffels met naam tot bedrukte T-shirts, slaapzakjes, dekentjes, lakentjes, beautycases, toilettassen, sporttassen, bidons, RVS Isolatieflessen met naam en nog veel meer. Kijk snel naar alle mogelijkheden. Nog vragen? Mail ons op [email protected]