Helemaal naar wens

Kwaliteit van de rugzak helemaal top, mooi bedrukt en supersnelle levering!!!

Keurig product, precies zoals ik besteld had

Uitstekende en vlotte levering, netjes product

Perfect afhandeling.

Zie boven.

Knuffel is erg schattig, en snel verzonden!

Erg leuke knuffel. Snel verstuurd. Netjes verpakt.

Goede ervaring

Alles prima snelle levering en mooie tassen met een duidelijke namen hartelijk dank

Naar wens

Kwaliteit

Zeer mooi en een zeer snelle levering

Snel toegekomen, dikke stof en ook heel mooi, misschien hier en daar een draadjes los, maar dit valt nog mee.

Beker

4 bekers met naam bestel. Zijn helemaal naar wens en.....super snel geleverd!

Super tevreden klant!

Snelle en keurige levering

Tevreden

Zeer mooi afgewerkt product mogen ontvangen

Leuke kadootjes, snel geleverd

Via familie gehoord over de website koter kado. Meteen een leuk shirt voor mijn zoon besteld (Papa van…). Levering was snel en correct. Artikel voldoet aan de verwachtingen.

Mooi rugzakje

Mooie rugzakje met mooie belettering

Wat een fantastische service

Namen op kaart, verzendadres en badjas weken af. Werd keurig gemaild door aftersales. Op afgesproken dag geleverd en erg mooie kwaliteit.

Precies zoals verwacht Een groot voordeel: als je je product personaliseert zie je al direct hoe het er gaat uitzien.

Goed.

Mijn bestelling was volledig in orde.

Top.

Snelle en correcte levering.

Mooie toilettas

Tijdig en snel geleverd. De toilettas met opdruk ziet er goed uit.

Mooie webshop met mooie artikelen

De shoppingtassen die ik besteld had, waren mooi bedrukt en heel mooi afgewerkt. Prima materiaal. De communicatie verliep prima. Je kon elke stap van het proces volgen.

Flinke, stevige koffiemok

Mijn zus vond deze koffiemok-met-haar-naam-erop een leuke verjaardagsverrassing. [Misschien zou ik de volgende keer zelf een iets subtieler hebben gekozen.] Bedankt voor de snelle, goed verpakte levering, PK

Lief , mooie Eenhoorn met naam

Product voldoet aan mijn verwachting. Mijn kleindochter zal er heel blij mee zijn. Alleen de verpakking had beter gekund. Zo'n kwetsbaar product alleen in een papieren verpakking is niet genoeg.

Snelle levering. En ik had twee mokken met naam, zag er geweldig uit. Super blij mee. Dikke pluim

Goed en snel geleverd

Netjes en goed geleverd.ik ben dik tevreden

Alles gedaan volgens afspraak. Kan je dus rustig zaken mee doen.

Aanrader, snelle verzending

Konijn Richie bestelt met naam geborduurd als cadeau voor de kerstdagen. Goede webshop, veel aanbod, snelle verzending.

Ecologieweg 2

3343LM HENDRIK IDO AMBACHT

(0180) 546346

Over Koter Kado

Koter Kado levert al sinds 2005 de allerleukste gepersonaliseerde kadootjes voor jong en oud. Alle producten worden door ons zelf geborduurd, bedrukt, gegraveerd etc. Personaliseer naar wens en maak het uniek. Van Teddy rugzakken tot handdoeken, van Happy Horse knuffels met naam tot bedrukte T-shirts, slaapzakjes, dekentjes, lakentjes, beautycases, toilettassen, sporttassen, bidons, RVS Isolatieflessen met naam en nog veel meer. Kijk snel naar alle mogelijkheden. Nog vragen? Mail ons op [email protected]