Filtre

Super snelle levering

Goed bedrijf, snelle levering!

snel geleverd, mooi product.

snelle service !!!

Hele goeie service

Hele snelle levering en fantastische service

Een top winkel voor gepersonaliseerde shirts

Ik had 4 bedrukte shirts besteld. Met 2 was even wat mis. En dat heeft deze zaak echt top opgelost. Ben echt super tevreden. Ze reageren snel en mocht er wat zijn dan lossen ze het moeiteloos op

Mooi product, snelle levering

Snel en keurig geleverd

Mooie klant vriendelijke site om te bestellen Perfecte levering En verbazingwekkend hoe snel, donderdag laat in de middag besteld, zaterdag geleverd.

Über tevreden

Keuze uit verschillende gepersonaliseerde cadeaus op Koter kado, snelle verwerking en verzending. De bestelling is goed te volgen via de vervoerder. Wij zijn erg tevreden.

Super snel en goed.

Woensdagavond besteld en vrijdag al in huis. Geweldig

Snel en netjes

Ik heb een product laten maken voor iemand anders, het was snel klaar en het ziet er netjes uit.

Prima , cadeau leuk geworden

Pas geleden jullie website ontdekt en zal zeker nogmaals jullie site bezoeken.

geweldig

Ik zocht een persoonlijk kraam-kadootje dat origineel was. Bij Koter Kado gevonden! Een heerlijk zacht knuffelhondje met daarop de naam van de baby laten drukken. De ouders waren er bijzonder blij mee! Materiaal was lekker zacht, en de letters waren er mooi en duidelijk opgedrukt. Qua prijs ook bijzonder redelijk. En ook snel bezorgd. Echt een aanrader!

Blije kleindochter. Mooie producten en snelle service

Goed en snel

Het geleverde is van goede kwaliteit. De levering zeer snel

Pakket afgeleverd en zeer tevreden

Ik had per abuis mijn tekst nog in de verkeerde kleur staan toen ik de bestelling (rugzak)al verzonden had. Na gelijk een mail verzonden te hebben of dit nog kon worden aangepast /veranderd in de juiste kleur kreeg ik al heel snel een reactie dat het in orde werd gemaakt. Na 3 dagen werd het pakket netjes afgeleverd. Zeer tevreden.

Wij bestellen regelmatig bij jullie en altijd verloopt alles zeer vlot. Super tevreden

Goede kwaliteit bedrukte fles, snelle bezorging

Een nieuwe pop-up fles besteld. Bedrukt met naam. Makkelijk zelf in te stellen. Werd al snel bezorgd. Flas kan bijna helemaal helemaal uit elkaar zodat deze goed kan worden schoongemaakt.

Heb alle naam knuffels hier voor me kleinkinderen besteld en gewoon goede service en binnen paar dagen in huis .

Snel

Gemakkelijk om alles zelf te maken Online Snel met verzenden!

vlot en correcte levering

snel reactie per mail, keurige snelle levering en altijd kloppend. fijn bedrijf met veel keuze

Snel en goed

Prachtig producten

Gekregen wat ik besteld heb

Goede kwaliteit en het is zoals besteld. Zeer tevreden.

Ik had per ongeluk twee keer het zelfde besteld. Ze reageerde snel en daardoor was het snel op gelost. Erg fijn!

Fantastisch, snelle levering en exact wat ik hoopte of verwachtte.

Voor het eerst via Koter Kado besteld. Altijd even afwachten, maar wat ben ik aangenaam verrast. Het is persoonlijk, in het weekend besteld en dinsdag had ik het al in huis. Mocht zelf kosteloos het tijdstip van aflevering aanpassen naar de avond. Ik had de kinderkoffer besteld en het is dan afwachten hoe de kwaliteit in het echt is. Daarin werd ik dus positief verrast. Op alle punten zeer tevreden.

Slabbetje met print erop besteld. Kleur kwam overeen, vlot geleverd op het aangegeven adres. Mensen vonden het cadeau erg leuk! Top!

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM