Svar fra virksomhedsejeren
Bedankt voor uw review. Ik zie diverse dingen staan die ik hieronder graag wil toelichten.
Ons telefoonnummer staat gewoon op onze site vermeld. We zijn telefonisch, via mail en via whatsapp bereikbaar.
We claimen niet alleen binnen 2-3 werkdagen te verzenden, we dóen het ook. Zoals via mail besproken, is uw bestelling de 2e werkdag na plaatsen van uw order al door ons gepersonaliseerd en verstuurd. Helaas had DHL problemen met het sorteren van uw pakket. In 98% van de gevallen komt een pakket binnen 24 uur na verzenden bij de geadresseerde aan. Uw pakket was 1 van de 2% waarbij de bezorging niet direct goed verloopt. Hoewel ik hier geen invloed op heb, heb ik hier mijn excuses voor aangeboden. Ik heb u overigens nooit gezegd dat u het zelf met DHL moet uitzoeken. Contact met DHL opnemen zonder dat een pakket door hun is gescand, is namelijk zinloos, omdat zonder scan het pakket niet getraceerd kan worden in hun distributieproces. Onze ervaring is dat een pakket na enkele dagen alsnog boven water komt, wordt gescand en wordt afgeleverd, precies zoals ook bij u is gebeurd.
Als webshop hebben we veel zelf in de hand, alleen voor het afleveren zijn we afhankelijk van derden. Dit gaat gelukkig duizenden keren per week goed, en heel af en toe zit er een vertraging in.
Ik begrijp uiteraard dat het vervelend is als u langer moet wachten op de levering dan dat u had verwacht. Geld terug, wat u direct eiste, is helaas geen optie bij gepersonaliseerde producten. Het is immers maatwerk, conform uw instructies gemaakt. Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel.org en hanteren de door hun opgestelde Algemene Voorwaarden.
Als u over mijn uitleg nog vragen hebt, kunt u me altijd mailen op het bij u bekende mailadres.