Filtre

professioneel en snel

Snelle en professionele levering. Alles heel duidelijk vanaf stap een.

Uitmuntend

Goede snelle levering, en zeer zorgvuldig opgestuurd

perfect 5 sterren

Precies zoals ik had besteld en mij had voorgesteld.

Heel tevreden met mijn bestelling

De rugzak is mooie en mijn zoon is heel blij mee ! Snelle levering

Geweldig!

Zo lief setje keurig verpakt, snel verzonden ech top!

teleurstellende klantenservice

We hadden 3 knuffels besteld. Na een ruime week kwamen ze eindelijk en bleek er 1 knuffel in een verkeerde kleur. Na overleg met de klantenservice over de desbetreffende kleur kregen we van hen geen gelijk. Volgens hen was het oker, maar wij en onze vrienden blijven erbij dat het toch echt bruin is. Het buikje en de oren neigen enigszins naar heel donker okergeel/bruin, maar de knuffel zelf is toch echt bruin. Niet leuk om cadeau te geven aan iemand die alles gecombineerd heeft met okergeel op de babykamer. Ik heb de knuffel besteld vanaf hun foto waar de kleuren onder staan, daar duidelijk donkerder geel, maar zij verwijzen naar een foto waar alle knuffels met een meisje opstaan. En ja, dan zie je ook bij hen heel duidelijk dat hun foto's niet juist genomen zijn! Iets waarvan wij nu de dupe zijn. Hun aanbod was een knuffel voor de helft bestellen, maar dan wel zelf de verzendkosten. Dus wij dachten nog even aan groen, maar zijn nu ook daar bang voor dat we niet de juiste kleur gaan krijgen. Zonde van ons geld en voor verdere kraamcadeautjes gaan we maar naar een ander bedrijf. In Koter kade hebben we op deze manier geen vertrouwen meer. Zeker niet de telefoniste. De 2 sterren zijn gegeven omdat de andere 2 knuffels wel redelijk goed waren. Maar ja, met wit en roze kan weinig misgaan!

Goed, netjes, snel

Goede service. Snelle bezorging en net afgeleverd. Kwaliteit ziet er goed uit.

Ziet er goed uit!

Snelle levering, goede kwaliteit, blij mee

Prachtig!

Ik heb hier voor mij een ontzettend lief klein keukenprins schortje. Heel mooi.

top geregeld allemaal

Wij hebben nu voor de tweede keer zo'n geweldige knud=ffel besteld. Het is goed geregeld en verzorgd.

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de verwerking en levering. Kreeg binnen 3 dagen het geborduurde pakje Binnen.

Super mooi, super snel, helemaal prima!!

Super mooi, super snel, helemaal prima!!

Geen opmerkingen was gewoon goed product plus levering

Super mooi cadeau

Via de website kies je een persoonlijk cadeau uit. Snelle levering en het cadeau ziet er super leuk uit en wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking.

Super snel

Heel goede service

Duidelijke website en veel keuze Snelle levering

Snel en netjes.

Makkelijk bestellen en snel geleverd. Top!

Alles verloopt perfect

Ik vind t een hele fijne site. Afspraken worden nagekomen.

Top producten, goede service en snelle levering!

Top geregeld en snel geleverd

Bestelling is makkliekk en eenvoudig te doen. Van voortgang word je prima op d ehooget tegouden. Resultaat is prima, gioed kwaliteit met goede geborduurde tekst.

Precies zoals besteld en verwacht

2 duikbril masker banden besteld en een zwemtas. De banden passen uitstekend om de duikbril band en nu zijn de duikbrillen mooi uit elkaar te houden. En niemand neemt meer de verkeerde zwemtas mee nu de naam er duidelijk op staat. Mooi op tijd geleverd en fijn op de hoogte gehouden van de bestelling.

Superleuk rugzakje

Voor onze kleinzoon rugzakje met naam besteld voor de creche opvang. Ziet er heel leuk uit, en snelle levering. Zeer tevreden over't product!!

Prachtig en snel!

Het konijntje ziet er zo schattig uit!! (Onderstaande niet publiceren) Het is voor een baby'tje van 1200 gram, Philip is te vroeg geboren. Alles wat mee naar binnen mag in het ziekenhuis moet eerst op 60 graden gewassen worden. Nu heeft de moeder het konijntje dus te heet gewassen en nu ziet het konijntje er ineens heel zielig uit...... maar dat ligt niet aan jullie!

Heel erg mooi

Ben er heel erg blij mee Wat ik ervan verwachtte

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM