Filtre

Snel en goed

Snel en goed

Bestellen en leveren was heel duidelijk, makkelijk en snel.

Heb al een paar keer iets besteld, zo leuke cadeautjes! De webshop is duidelijk en de levering is snel.

Snel verstuurd

Goede prijs. Leuke producten. Snel verzonden. Groot nadeel: werd met DHL verzonden. Pakket is kwijt. Jammer. Ik zou er weer bestellen als ze met Postnl zouden werken.

Snelle levering. Prima geregeld altijd.

Als ik een bestelling gedaan heb en ik heb dan daarna een vraag wordt alles snel geregeld. Bestelling altijd precies wat er bestel is.

Leuk assortiment, snelle levering.

Dacht niet dat ik op tijd het cadeau voor onze kleinzoon zou krijgen. Tas ziet er goed uit.

Prima service en goed product.

Bestelling geplaatst, betaald en drie dagen later was het binnen. Prima kwaliteit/prijs verhouding. Kleinkind blij met tas, Opa happy met blij kleinkind.:-)

Super leuke spullen !

Super leuke spulletjes en zo snel geleverd Top zaak!

Mooie kwaliteit

Een leuk kraam cadeau gekocht. Zag er mooi en vrolijk uit. Erg blij mee

Verrassend mooi product

Snel geleverd, mooi product en met zorg feestelijk ingepakt.

Kwaliteit, prijs is goed, afwerking goed

Super snelle en goede levering

Op de site kon ik alles wat ik nodig had snel en makkelijk vinden. Er is zoveel leuks op de site. Nadat ik bestelt had, was er een snelle communicatie via de ma over hoe nu verder. De levering was heel snel, waar ik volledig van op de hoogte ben gehouden. De bestelde producten zien er precies uit zoals ik wilde, mooie en goede kwaliteit en nog super leuk ook!!!

Goede kwaliteit, snelle levering, prima prijs-kwaliteitverhouding. Absoluut aanrader

Helemaal prima

Zoals op de foto en snel geleverd. Werden keurig op de hoogte gehouden over de bestelling

Bezorging DHL laat te wensen over.

Zie mijn eerdere mail. Jullie werk is gewoon heel goed. Ik zou wel zeggen zoek en ander bezorging bedrijf.

Een site waar je een leuk gepersonaliseerd cadeau kunt bestellen

Was een beetje laat met uitzoeken cadeau, dus ook met bestellen. Maar het zag er perfect uit en ik kon het toch op tijd meenemen als cadeau....Toppie dus

Prima ervaring

Snelle levering en het bestelde ziet er goed uit.

Zeer goede service

goed geregeld

De website is heel makkelijk en het duurde niet lang voor een custom product. En toen het binnenkwam was ik helemaal blij er mee. Het was top. Ik ga sowieso nog meer producten bij jullie halen

Helemaal super

Goed product en helemaal naar wens Zeker een aanrader

Geweldige webshop

Bestel er al jaren,altijd alles keurig op tijd gekregen,groot assortiment, ook handig dat je kan appen,om iets te vragen

Duidelijke informatie en super snel

Zie titel, niets meer aan toe te voegen

Mooi product met snelle levering!

Een gepersonaliseerd konijntje besteld, met naam en datum. Mooie knuffel met mooi borduurwerk! Snel geleverd

Aanrader

Prima webshop. Makkelijke site, snelle levering, goede producten, netjes verpakt; zou niet weten waar er iets verbeterd kan worden, hooguit de leveringskosten (gratis verzenden vanaf €20 bijvoorbeeld).

Heel snel geleverd en voldoet aan verwachtingen

's Ochtends om 10.00uur besteld, de volgende ochtend al in huis! Heel snel geleverd dus, ondanks de decemberdrukte. De weekendtas is precies zoals verwacht en de kwaliteit oogt prima.

Konijn er precies uit zoals ik wilde en was er heel snel dus top, blij mee!

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM