Filtre

Snelle bezorging, mooie kwaliteit

Voldoet aan mijn verwachtigingen.

Vriendelijk en betrouwbaar

Snelle service mooie handdoek leuke met tekst

Het resultaat is heel mooi!

Goed geleverd

Eerste bestelling snel en goed aangekomen

Ziet er keurig en netjes op tijd

Duidelijke website, je krijgt wat ze beloven. Zeer tevreden

geweldig

Prima, de bestelling komt vlug.

Erg mooie sporttas die vrij snel geleverd is!

Prima kwaliteit en snelle levering

Vreesde een beetje om dit online te bestellen, maar de kwaliteit van de handdoeken is supermooi. Er werd snel op mails gereageerd en ook de levering was prima in orde. De website kan wat beter, o.a. in beeld brengen van het product in de gekozen kleur en het lettertype; dan krijg je beter zicht op wat je bestelt.

Van bestellen tot bezorgen prima gegaan.

Mooie en solide waterflessen.

Prima geregeld

Goed afhaalpunt en snelle levering.

Snelle levering mooie kwaliteit

Kleindochter is in de wolken met haar eigen kerstsok

Mijn kleinzoon vond de tas erg leuk

Bijzonder snel een kwalitatief mooi product

Heel goede ervaring omdat ik vrijwel onmiddellijk een aanwijzing kreeg waar ik iets mee kon. Snelle service ook. Mooi product en prettig contact. Ik zal hier zeker nog bestellingen plaatsen.

Fijn product

Al vaker producten besteld voor de kindeeenGoed product, makkelijk te bestellen, voldoet aan wat je hebt uitgezocht, wel rekening houden met kevertje, maar als je hier rekening mee houdt, geen probleem,

Super snel

Leuke persoonlijke cadeautjes voor een mooi prijsje. En de levering was ook super snel.

leuke webshop goede ervaring

leuke overzichtelijke websire met een leuk aanbod

Helemaal tevreden

Product ziet er goed uit en super snelle levering

Super leuke kraamcadeau's

Altijd leuke kraamcadeau's, leuk om weg te geven.

Alles is naar wens gegaan

Het cadeau dat ik heb gekocht ziet er heel mooi uit. De bezorging en de tussentijdse info waren ook erg goed.

Niet zo meelevend en begrijpend

Werd gezien afgewezen en niet naar de situatie gekeken

Uitstekend!

Duidelijke website, product met customer made uitvoering en in Sinterklaastijd afgeleverd in 2 dagen !! TOP

Heel erg snelle levering, en super reactie op correctiemail

Het bestelde product werd binnen 2 dagen bezorgd. Omdat ik zelf fout had gemaakt heb ik hun de volgende ochtend gemailt en hierop binnen paar uur een reactie gekregen. Top service, en heel mooi product. Mijn complimenten

Prima service en mooie sporttas

Ik werd digitaal op de hoogte gehouden van mijn bestelling Deze werd vlot bezorgd. De tas is prima

Bestelling heb ik zeer snel binnen een naamkaartje de drukte De tas/beker/broodtrommel die ze hebben bedrukt zien er super tof uit Dat gaat mijn neefje heel veel plezier van hebben

Vond t prima geregeld wordt goed op de hoogte gehouden hoe de stand van zaken is

Zeer positief. Ga er zeker meer gebruik van maken.

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM