Filtre

Snelle levering. Leuke cadeautjes. Kortom ik zal er nog wel vaker bestellen.

Super snel en goed

Omschrijving goed van de artikelen die je besteld. Dus geen teleurstellingen.

Prettige site om te bestellen. Wordt prima afgehandeld.

Mooi vorm gegeven en snelle service!

Toilet tas met opdruk besteld, goede kwaliteit, mooi afgewerkt, snelle en correcte service!

Goede kwaliteit

Leuke koffer gekocht met naam en plaatje voor mijn zoontje. Goed service en snel geleverd. Kwaliteit is heel mooi. Zal zeker weer hier bestellen.

Mooie knuffel

Hallo, De knuffels die ik besteld heb zijn heel mooi. Ik heb een klein verbeteringsvoorstel als dat ok is. Ik koos voor het borduren van de tekst op de oren van de bestelde konijnen. Aan de voorzijde ziet dat er heel leuk uit, maar ik had niet verwacht dat op de achterzijde van de oren dit borduursel ook zichtbaar zou zijn. Dit maakt het eigenlijk iets minder mooi. Misschien kunnen jullie de achterzijde van het oor, na het borduren nog extra afwerken, vb met een lapje stop of extra materiaal van de knuffel zelf zodat het doorborduursel minder of helemaal niet meer zichtbaar is? Allicht kan je de extra kost hiervoor ook in rekening brengen? Groeten, Caroline

Uitstekend en snel

Snelle levering en product ziet er uit zoals op de site. Erg fijn.

X

Makkelijk te maken, snelle levering. Mooi product.

Prima product, ik zou het ook aan anderen aanbevelen.

Top levering

Snel, goedkoop en erg netjes

Snelle service en verzending, kado mooi verpakt

de mijters zijn leuk alleen zitten niet geweldig, als kind iets groter is voor zn leeftijd. Wel leuk!

Heel leuke kerstsokken!

Voor ons gezin heb ik de gepersonaliseerde kerstsokken besteld. Ze waren snel binnen en zien er superleuk uit met de verschillende figuurtjes.

Goede prijs kwaliteitverhouding

Leuk en makkelijk je eigen creactie te maken. Snelle service en goed materiaal.

Alles gelukt

Mooi

Precies gekregen wat ik besteld heb. Netjes en snelle levering. Top

Fijne betrouwbare website die snel levert

Leuke sporttassen met naam er al veel besteld voor kinderen en kleinkinderen.

Alles klopte

Goede kwaliteit en mooi afgewerkt.

Snelle en goede service !

2 superleuke tassen besteld met naam voor m’n kinderen. Waren al binnen 2 dagen thuis. Voor een mooie prijs ook nog. Topservice!

Goede kwaliteit, snelle levering

Mooi rugzakje met naam gekocht voor kleinkind. Goede kwaliteit en de naam staat duidelijk vermeld. Het is zoals het op het plaatje bij het uitzoeken eruit ziet. Snelle levering, binnen paar dagen al in huis.

Goede cadeautjes vooral voor kleine kinderen

Leuke artikelen en super snel geleverd.

heel goed

3 x sporttassen met naam ,top.

erg mooi

Snelle service en mooi geborduurd. Kleur badjasjes zijn erg mooi, kwaliteit goed

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM