Filtre

Doen wat beloofd

Al eerder heb ik tot volle tevredenheid gebruik gemaakt van Koter Kado Het is en blijft fijn om daar een bestelling te doen en ik zal dat zeker doen. Fijn bedrijf met fijne medewerkers. TOP, TOP, TOP.

Snel, kundig en duidelijk

Zeer positief

Keurig geholpen

Blij en product is zo als het beschreven is

Duidelijke uitleg op de site

Op de site goed en duidelijk omschreven, je krijgt wat je ziet!

Mooie producten en snel

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik heb voor de 2e keer een badlaken met bedrukking gekocht. De kwaliteit is goed en de bedrukking blijft na veel wassen goed zitten. Mijn kleindochter was er blij mee.

Prima service en mooie producten

Site is handig, omdat je meteen kunt zien hoe de bedrukking op het product eruit komt te zien. De kwaliteit is mooi. Ook kun je zelf al de bezorgplek bij DHL kiezen, super handig.

Helemaal oké… keurig opende hoogte gehouden

Nou… goed mail verkeer

Mooie producten en prima service

Koterkado heeft een mooi assortiment aan leuke naamcadeautjes van prima kwaliteit tegen een vriendelijke prijs. De website is duidelijk en biedt veel keus. En mocht er eens iets afwijkend zijn dan is de service ook altijd goed.

mooi gemaakt product

ik had 3 pietenmutsen besteld. Snel geleverd, zeer mooi afgewerkt en ruime opties om ze zelf te ontwerpen. Alleen jammer dat het karton van de verpakking wat aan de lichte kant was. Bpost heeft serieus wat plakband nodig gehad om het doosje te herstellen. Gelukkig was er geen van de mutsen uitgevallen. De doos was ook heel erg ruim voor de 3 pietenmutsen, mocht kleiner zijn. :-)

Prima webshop

Mooi product, snelle levering

Mooie artikelen ontvangen

Bezorgdatum is 2x verplaatst, erg vervelend

Helemaal leuk

Goed product goede levring

Veel keuze voor elk budget en elke gelegenheid, een aanrader!

snelle levering en uitvoering product erg mooi

Leuke tas, snel geleverd

Het is precies wat ik hoopte. Echt een leuke tas in mooie kleur en goede opdruk.

Mooi

De dekens waren erg mooi. Snelle levering

Mooi, en snel geleverd

Vlotte en correcte levering

Vlotte en correcte levering

Snelle en goede service

Snel geleverd. Mooie kwaliteit Enige wat jammer is, is dat je het niet kunt ophalen op locatie om de verzendkosten te besparen

Snelle en uitstekende service.

Snel

Makkelijk te bestellen, duidelijke site. Goede prijs en snel in huis

Juiste en snelle levering.

Leuke en mooie afgewerkte artiekelen

Ik was zeer tevreden van mijn bestelling Mooi afgeleverd Top werk

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM