Filtre

Ik ben zeer tevreden over de website en de verzending van mijn product

Geen klachten

Al een paar keren de pieten muts besteld voor onze kleinkinderen en die werden snel afgeleverd en ook altijd de juiste kleur

snel geleverd

De producten voldoen aan de verwachtingen en zijn heel snel geleverd

Erg mooi en goed geregeld ondanks mijn typfout on mijn email adres

Was snel verzonden en het zie er erg mooi en professioneel uit

Leuke dingen en goed geleverd

Prima ervaring

Snelle levering van een heel goed product. Mijn kleinzoon zal blij zijn met zijn zwemtas.

Goeie en snelle communicatie via mail

Kleur die ik had besteld was niet leverbaar maar na mail van Koterkado en mijn antwoord was het snel geregeld dat er andere kleur werd geleverd! Top!

Had mijn bestelling verzonden en waren twee artikelen. Toen zag ik in eens dat die ander niet het zelfde letter tiepe had gelijk laten weten eb hebben ze gelijk opgelost voor me. Verder mooie producten snelle levering.

Prima en leuk

Heel leuk product

Mooi persoonlijk product

Mooi product, goede kwaliteit. Duidelijke gebruiksaanwijzing en goede service.

Erg duidelijke site.

Wordt ook op de hoogte gehouden wanneer je product binnen komt

De artikelen zijn op tijd en netjes afgeleverd.

Beide artikelen zijn geheel volgens verwachting in goede staat en op tijd afgeleverd.

Vlugge service

Een goeie snelle service

De kleinkinderen zijn gek van Richie!

Mijn drie kleinkinderen zijn gek op hun Richie, ze hebben er elk twee (eentje als reserve). Zeker de twee jongste van 1 en 2 kunnen niet zonder, ze sleuren hem overal mee naar toe, ik heb zelf een exemplaar hier voor hun dutje. De eerste kleinzoon die in december geboren wordt zal ook zijn Richie krijgen, moet wel nog wachten tot de geboorte voor zijn naam.

Helemaal leuk

Hele leuke pieten mutsen met de kids hun naam!

netjes afgeleverd

Wat leuk om zulke leuke cadeaus te maken.en veel keus.

Top service!

Heel mooie en kwaliteitsvolle badjas. Knap borduurwerk! Een echte aanrader!

Zeer tevreden.

De bedrukking en uitvoering van de portefeuille was zoals beschreven,fijne afwerking, leuk om cadeau te geven. Goede kwaliteit en service.

Geweldig mooi en snel

Leuke toilettassen voor onze kleindochters besteld. Super leuk en super snel binnen. Fantastisch

Koter Kado is leuk en handig!

Fijne website, makkelijk te bestellen, snelle levering, prima prijs-kwaliteitverhouding: top!

Makkelijk winkelen, snelle levering

Duidelijke site, fijn dat het ingepakt kan worden

Zeer snel geleverd, prachtige kwaliteit en goed geprijsd.

Goed en snel geleverd

Ondanks ons late bestelling snel en goed vakkundig geleverd

Snelle verzending mooi product

Artikel oke maar manier van inpakken niet

Goed artikel, maar manier van inpakken en verzenden niet ok. Vooral niet met dit typische Nederlandse weer.

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM